Adax clutches

1 produkt
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Adax
Amalfi Combi Clutch Silvia Grey Adax
Adax
Amalfi Combi Clutch Silvia Grey Adax
699,50 kr
 
Booztlet.com

Adax clutches - et musthave for festglade fashionistas

Du kender det formentlig allerede, det danske taske- og accessory brand Adax. Det blev stiftet i en kælder i København i 1982 af Eugen Silfen, der kom til Danmark som 18-årig fra Polen. Hurtigt fik Adax bragende succes, særligt grundet sit gennemtænkte design, høje kvalitet og stadig rimelige priser.

De senere år har især brandets clutches vundet frem og blevet et musthave i hånden på enhver fashionista. En Adax clutch er med andre ord blevet en nødvendig accessory. Særligt modellerne Salerno clutch og Serini clutch er blevet revet ned af hylderne af shoppe glade kvinder i både Danmark og resten af Europa. Samtlige clutches fås i et væld af farver lige fra sort til gul og i forskellige materialer og modeller.

ADAX clutches i forskellige farver og designsAdax' motto er ”Keep it simple”, hvilket tydeligt skinner igennem i de mange smukke taskers stilede og tidløse designs. Så hvorfor ikke tage en af de elegante clutches under armen, næste gang du skal til en middag med familien eller en fest med vennerne?

Nogle gange kan en clutch være lidt svær at holde styr på, men med en ADAX clutch er dette langt fra tilfældet. De fleste styles er nemlig udstyret med en super praktisk rem, som gør, at du hurtigt kan tage tasken om håndleddet eller over skulderen, hvis du har brug for at have begge hænder fri.

Shop flere skønne clutches hos Katoni
Her hos Katoni er vi også vilde med Adax og især deres clutches. Måske er du på udkig efter en billig Adax clutch? Så har du heldet med dig. Lige nu har vi nemlig flere forskellige modeller på tilbud blandt vores store udsalg, så du kan shoppe Adax clutches med god samvittighed.

Udover tasker fra Adax har vi også fine clutches fra en lang række nationale og internationale designere. Lad dig eksempelvis inspirere af de mange trendy tasker fra et andet dansk mærke, nemlig Pieces. Pieces er en del af modegiganten Bestseller, og de er særligt kendte for deres trendbaserede accessories til meget budgetvenlige priser.

Tit og ofte kan man pifte et helt outfit op med velvalgte accessories. Er du for eksempel i ført en sort kjole og sorte sko, kan du give hele looket et farve løft ved at tage en gul clutch, eller en anden opsigtsvækkende farve, i hånden. Vælg blot en taske, der passer til din personlige stil, så du let kan inkorporere den i din garderobe. 

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater