Skoletasker

9 produkter
Filter / SortérHerreDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
-20%
Zwei Olli Noir
Zwei
Zwei Olli Noir
639,20 kr 799,00 kr
One Size
Miinto.dk
Skoletaske Optimo Ninjago
LEGO
Skoletaske Optimo Ninjago
749,00 kr
One Size
Miinto.dk
-50%
Zwei Olli Denim Blå
Zwei
Zwei Olli Denim Blå
399,00 kr 799,00 kr
One Size
Miinto.dk
-25%
Zwei Olli Creme
Zwei
Zwei Olli Creme
599,00 kr 799,00 kr
One Size
Miinto.dk
-50%
Zwei Olli Ice
Zwei
Zwei Olli Ice
399,00 kr 799,00 kr
ONESIZE
Miinto.dk
-50%
Zwei Olli Rød - Chili
Zwei
Zwei Olli Rød - Chili
399,00 kr 799,00 kr
One Size
Miinto.dk
Rygsæk Msn Taske
Rains
Rygsæk Msn Taske
499,00 kr
One Size
Miinto.dk
-25%
Zwei Olli Ice
Zwei
Zwei Olli Ice
599,00 kr 799,00 kr
One Size
Miinto.dk
-20%
Zwei Olli Denim
Zwei
Zwei Olli Denim
639,20 kr 799,00 kr
One Size
Miinto.dk

Skoletasken - en klassiker for alle aldre 

Vi har alle haft en og måske endda op til flere: skoletasken. Den uundgåelige klassisker, som har fulgt os eller skal følge os trofast op igennem folkeskolen og måske videre igennem en videregående uddannelse. Den skal både være rummelig, slidstærk og ikke mindst ergonomisk, for den skal kunne holde til tunge bøger og en computer. Hvis du ikke vil have computeren liggende i din skoletaske, kan du også vælge en computertaske.

Fine skoletasker til unge og voksne på tilbud.

Skoletasker har ændret sig meget de sidste 50 år, og det bliver de ved med - heldigvis. De bliver nemlig bedre og bedre! Nogle klassikere går dog igen i samme eller nyt design, nogle klassikere får en genfødsel og andre ryger helt ud af billedet. Når vi taler om klassikere, kan vi ikke komme udenom amerikanske Eastpak. Det er et brand, som virkelig forstår at designe tasker, der falder i de flestes smag hos både børn, unge og voksne.

Eastpak skoletasker kan fås i et væld af modeller og designs, så der er rig mulighed for at finde lige præcis dén taske, som du ønsker. Du kan finde mere inspiration i Eastpaks lækre udvalg af rygsække, hvor du kan finde alt fra den klassiske "Padded" canvasrygsæk med to rum til den nyere "Ciera" rygsæk i læder med ét stort rum. Begge rygsække er ideelle som skoletasker, da der både er plads til bøger og computer, og foruden rummelighed har begge tasker både justerbare og polstrede remme.

Kvalitet og ergonomi

Mange forbinder skoletasker med en rygsæk - eksempelvis den fra Eastpack - men i dag kan du faktisk finde skoletasker i et væld af designs og fra mange forskellige mærker, eksempelvis modebrands DAY Birger et Mikkelsen og Rains. Skoletasken kan efterhånden også kaldes en arbejdstaske, da de fleste af os vælger at føre den rummelige taske videre med os på arbejdspladserne.  

Leder du efter skoletasker til voksne, kan vi anbefale dig at kigge nærmere på de klassiske lædertasker, hvis look dominerede skolerne i 1950'erne og nu har fået et nostalgisk comeback. Brands som belgiske Ruitertassen designer disse skuldertasker i tidsløst design og eminent kvalitet. De er kendt for deres mange flotte tasker i læder, som mest af alt sender tankerne tilbage til lærer- eller lærerindens taske i 50'erne. De fås i forskellige typer læder, farver og ikke mindst størrelser. 

Leder du derimod efter skoletasker til unge, så vil Zwei Olli falde i god jord hos enhver teenager. Zwei Olli producerer nemlig vandafvisende rygsække i naturfarver som sort, grå og beige, der i kombinationen med detaljer som kunstlæderremme- og hanke opnår et elegant og smart look. De er perfekte til skole-, studie- og arbejdsbrug, fordi de er utroligt slidstærke og vandafvisende, så de kan bruges i al slags vejr, og samtidigt kan de holde til at blive løftet og åbnet flere gange dagligt. 

Det er vigtigt at have øje for ergonomi, når du skal ud og købe skoletaske. Det er en taske, som skal bruges hver dag over længere tid, og derfor skal du også passe på din ryg og skuldre. Du skal sørge for at finde en taske med god rygpolstring og justerbare og polstrede skulderstropper, så du på den måde skåner ryggen og skuldrene og kan justere skoletasken alt efter, hvor meget overtøj du har på og i takt med, at du vokser. Hvis du vælger en skuldertaske, er det vigtigt, at varierer mellem din højre og venstre skulder, så du ikke slider for meget på den ene. 

Find din nye skoletaske hos Katoni

Skoletasker findes i mange forskellige prislejer, og det er derfor helt op til dig, hvor mange penge du vil investere. Der er dog ingen tvivl om, at pris og kvalitet ofte hænger sammen, når vi taler tasker, og det kan derfor være en god idé at lægge lidt ekstra til side, før du køber din skoletaske. Hos os kan du dog også finde billige skoletasker, så hop ind og lad dig inspirere af vores store udvalg. Vi tilbyder alt fra de helt traditionelle canvasrygsække til de mere moderne skuldertasker i læder. 

Du kan med fordel benytte dig af vores filtreringsmuligheder "Udsalg" eller "Spar mest". På den måde bliver du præsenteret for fede skoletasker på tilbud eller med den største besparelse. Så hvad venter du på? Dyk ned i vores store udvalg af skoletasker og find din personlige favorit. Så bliver turen til og fra skole eller arbejde med garanti lidt lettere. Rigtig god shopping!

Find cool skoletasker blandt udvalget fra disse brands:

 

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater