Tote tasker

3 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Shopper Weekend Tote
Rains
Shopper Weekend Tote
699,00 kr
One Size
Miinto.dk
Spikes & Sparrow Brun Tote I Skind
Spikes & Sparrow
Spikes & Sparrow Brun Tote I Skind
1.359,20 kr
 
E-tasker
Spikes & Sparrow Brandy Tote I Skind
Spikes & Sparrow
Spikes & Sparrow Brandy Tote I Skind
1.359,20 kr
 
E-tasker

Tote bags - tasker med plads til det hele

Skal du på farten – på en weekendtur, en shoppetur eller en picnic? Så har du brug for en tote bag. Denne type taske er super praktisk til alle anledninger, hvor du har brug for at medbringe mere end det allermest nødvendige.

Tote tasker til kvinder i forskellige farver og størrelserTaskens navn stammer fra ordet ”tote”, som på engelsk betyder ”at bære”. Det giver god mening, for en tote taske er nemlig kendetegnet ved sit robuste materiale og sine to brede og sikkert fæstnede remme, som er lange nok til at tasken kan bæres over skulderen. 

Designet går helt tilbage til 1940’ere, hvor brandet L.L. Bean lancerede den såkaldte Boat Bag – en kanvastaske med stropper, der gik hele vejen ned om taskens bund, så den kunne holde til tungt indhold.

Praktisk mode

Inspirationen fra L.L. Beans klassiske Boat Bag kan stadig spores i mange af de tote tasker, der laves af de store designhuse og brands i dag, men tote bags findes også i et væld af andre designs. Fordelen ved tote bags er, at denne taske både er enormt praktisk, samtidig med at den kan indgå som en essentiel del af dit outfit.

I dag er tote bags nemlig meget mere end blot rejse- eller indkøbstasker. Mange af de store designere som Karl Lagerfeldt, Ralph Lauren, Kenzo og Armani har flere udgaver af tote bags i deres kollektioner. En af de populære designere, der virkelig har omfavnet tote tasken, er Michael Kors, som er ekspert i at kombinere det rå og det klassiske udtryk i sine taskedesigns.

Du kan naturligvis også få dansk design, når det kommer til tote bags. Populære brands som DAY Birger et Mikkelsen og Rains er begge kommet med deres bud på de praktiske tote tasker, og du kan vælge blandt et hav af farver og designs i vores store udvalg.

Find en tote bag til enhver anledning

Tote tasker findes i et væld af materialer og designs. De mest enkle modeller er lavet af kanvas, og nogle af de mere miljøbevidste brands er faktisk begyndt at benytte denne type af taske som økologisk alternativ til plastikposer.

I den anden ende af skalaen finder du den type af tote bags, der minder om en større udgave af en dametaske. Disse er ofte i læder eller ruskind og designet med flere detaljer såsom lynlåse eller kæderem og nogle gange udstyret med remme i flere længder, så tasken både kan bruges som skuldertaske og som crossbody taske.

Designer bags på tilbud

Hvad enten du leder efter en unik designer tote bag, der skal holde i mange år, eller en basis tote bag, som du kan bruge til weekendturen, finder du et stort og alsidigt udvalg her på siden. Vi samlet masser af tote bags i alverdens farver, materialer og designs for at gøre det let for dig at finde den taske, du drømmer om.

Tote bags findes i alle prisklasser, men hvis du er på jagt efter et rigtig godt tilbud, kan du med fordel gøre brug af søgefilteret ”Udsalg”. Når du klikker på det, får du nemlig udelukkende vist vores samling af tote bags til nedsat pris. Der er altså ingen grund til at vente. Kast dig bare ud i jagten på den tote bag, der matcher netop din stil. God fornøjelse!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater