American Apparel

3 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:American Apparel
-38%
Bodies American Apparel Rsa8357w
American Apparel
Bodies American Apparel Rsa8357w
317,00 kr 513,00 kr
EU L / EU M
Spartoo.dk
-54%
Bodies American Apparel Aa015
American Apparel
Bodies American Apparel Aa015
227,00 kr 495,00 kr
EU L
Spartoo.dk
-73%
Bodies American Apparel Rsa8357w
American Apparel
Bodies American Apparel Rsa8357w
136,00 kr 513,00 kr
EU XL
Spartoo.dk

American Apparel

American Apparel er et amerikansk tøjmærke baseret i Los Angeles. Det blev grundlagt i 1989 af t-shirt entusiasten Dov Charney, der fandt på navnet, mens han var studerende. Siden da har det taget fart, og i dag er mærket kendt over hele verden for at producere basisvarer i høj kvalitet. Særligt deres t-shirts og hættetrøjer er blevet synonym med brandet, men produktionen tæller også en lang række andre varer som eksempelvis leggins, undertøj, tanktoppe, jeans og strømper.

Kvalitet og komfort

Fælles for alle typer styles er følelsen af velvære, som kvalitetsmaterialerne og designet tilsammen skaber. De fleste kender følelsen af at trække i en blød og behagelig hættetrøje på en kold regnvejrsdag. Ofte er det behagelige tøj dog begrænset til hjemmebrug, men med dette mærkes fornemmelse for design, kan du sagtens blive set på gaderne iført en afslappet t-shirt eller en fed hættetrøje.

Et socialt ansvar

American Apparel har ikke kun kommerciel succes, men fokuserer også på at skabe social og miljømæssig succes. Et af kendetegnene for mærket er nemlig deres passion for etik og bæredygtighed, som de blandet andet sætter fokus på ved at begrænse deres CO2-udslip i fabriksproduktionen og ved at give deres medarbejdere i u-landene op til 50 gange mere i løn end hvad gennemsnitslønnen er. Dette sociale ansvar er en vigtig del af mærkets identitet - og det kan du få del i! Anskaffer du dig produkter fra American Apparel, er du garanteret et kvalitetsprodukt, der er lavet under ansvarlige forhold og i bæredygtige materialer.

Køb American Apparel hos Katoni

Lyder kombinationen af komfort, design og bæredygtighed som noget for dig? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Katoni tilbyder vi et stort udvalg af varer fra American Apparel til både damer og herrer. Uanset om du leder efter en klassisk t-shirt, fede leggins eller en blød bomuldstrøje, finder du det med garanti her.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater