Amust

7 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Amust
Frida Sandals
Amust
Frida Sandals
599,00 kr
37 / 38 / 39 / 40 / 41
Miinto.dk
Lola Heel Booty - Kort Støvle
Amust
Lola Heel Booty - Kort Støvle
1.199,00 kr
36 / 39 / 40 / 41
Miinto.dk
Lina
Amust
Lina
799,00 kr
40 / 41
Miinto.dk
Ane Sandal Høj Kilehæl
Amust
Ane Sandal Høj Kilehæl
899,00 kr
36 / 41
Miinto.dk
Marianne Sandals
Amust
Marianne Sandals
699,00 kr
37 / 38
Miinto.dk
Laura
Amust
Laura
899,00 kr
36 / 41
Miinto.dk
-40%
Pumps
Amust
Pumps
659,40 kr 1.099,00 kr
39 / 40
Miinto.dk

Danske sko og accessories

Det danske accessory-mærke Amust blev etableret i 2009. Udgangspunktet for brandet var at skabe fashionable accessories af god kvalitet og til en fornuftig pris. Amust sko henvender sig til kvinder, der tør mikse deres feminine stil med cool og trendy sko. Derudover producerer brandet også tørklæder, lædertasker og smykker, der både kan bruges på kontoret såvel som på en aften i byen. Og her på Katoni findes naturligvis et bredt udvalg af brandets sko og accessories til kvinden, der står og mangler et par cool sneakers eller sæsonens nye taske.

Amust til den trendy kvinde

Amust er først og fremmest et skomærke. Derfor finder du også et væld af forskellige modeller, og der er derfor noget for enhver. Så uanset om du er på jagt efter sæsonens sandaler eller cool støvler, er dette danske brand et godt valg. Særligt de mange støvletter er særdeles fine til både hverdagsbrug eller som en casual støvle på restaurantsbesøget. Støvlerne er nemme at matche med resten af garderoben, og vælger du et klassisk sort eller brunt par, har du en støvle, der går til det meste - ligefra jeans til nederdele

En anden type sko, som Amust er rigtig gode til, er sneakers. Ikke de typiske sportssko, som også har været yderst moderne de seneste år, men en mere feminin og farverig sneaker. Her finder du blandt andet en lækker læder sneaker eller en sølvfarvet og leopardprintet model. Det er skoen, der skaber lidt opmærksomhed på en kedelig hverdag, og den kan sagtens bruges på kontoret, hvis du sætter det til et par sorte, herreinspirerede bukser og en ensfarvet skjorte.

Men Amust er også mere end sko. Det er også mærket, du skal vende blikket mod, hvis du mangler en ny taske i lækker kvalitet til en god pris. Alt lige fra clutches til hverdagens frynsetaske. Du finder også simple sølv- og guldsmykker, og er kulden på vej, laver Amust også skønne strikkede huer og pandebånd, der nok skal holde dit hoved varmt i vinterkulden. 

Find Amust sko online

På Katoni finder du masser af Amust sko, ligesom du også kan tage et kig på de øvrige accessories. Du kan til enhver tid benytte dig af filtrene her på siden, hvis du har brug for at begrænse udvalget en lille smule. Ligesom du også altid kan finde mærket på tilbud, hvis du sorterer efter største besparelse. Har du brug for mere inspiration, laver et brand som danske Becksöndergaard virkelig fine accessories og skovirksomheden Vagabond sørger ligeledes for, at dine fødder er klædt i dansk design. Vi ønsker dig god shopping her på Katoni!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater