Anna Field tøj og sko

3 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Anna Field
-29%
Kjole Jersey Dress
Anna Field
Kjole Jersey Dress
209,00 kr 298,00 kr
 
Ellos.dk
-40%
Slå Om-kjole Af Jersey
Anna Field
Slå Om-kjole Af Jersey
223,00 kr 372,00 kr
 
Ellos.dk
-30%
Top Florial Fantasy
Anna Field
Top Florial Fantasy
130,00 kr 186,00 kr
 
Ellos.dk

Anna Field - tysk design til alverdens kvinder

Anna Field er et nyere brand på det danske marked, som bidrager med et stort udvalg af modetøj og sko til kvinder i alle aldre. Det tyske brand har formået at skabe moderigtige kollektioner i en overkommelig prisklasse.

Brandets designs er enkle, men alligevel med små detaljer, som gør dem interessante og ikke mindst designs i både enkelt, printet og mønstret stof. De forskellige materialer gør, at Anna Fields kollektioner både er stilfulde og bidrager til mere spraglede og iøjnefaldende outfits. Stilarternes forskellighed og den gode pasform giver tøjet berettigelse på både yngre piger, midaldrende kvinder og ældre damer.

Anna Field har outfittet til dig, hvad end du skal bruge en fin kjole, en elegant nederdel til jobbet, et par vinterstøvler til snesjappet eller en pæn top til byturen.

Skønne styles en masse

På Katoni har vi et stort udvalg af Anna Field kjoler. Du finder nemt en kjole til enhver anledning for omkring 200 til 300 kroner. Hop i en smuk polyesterkjole til festen; tag et par sorte nylonstrømper på, et par højhælede sko og en kæde. Når sofaen kalder, er en jerseykjole fantastisk og lun at slænge sig i.

Du kan også sætte et par kondisko til bomuldskjolen, hvis du skal ud at trave, ned at handle, eller bare lige ønsker et lidt mere sporty look. Og ikke mindst indeholder kollektionerne også strikkede modeller. Der er ikke noget så skønt som en strikket kjole, uldne strømpebukser og et par store vamsede vinterstøvler på en frysende januar dag. Det er måden hvorpå du kan holde dig varm, feminin og smart i tøjet.

Du finder også et stort udvalg af knælange kjoler – og der er virkelig mange flotte at vælge imellem, absolut noget for enhver stil og til en billig pris. Der er stilfulde, afslappede, kække og romantiske outfits.

Find dine favoritter blandt det store online udvalg 

Anna Field har formået at lave designs, som du med få ændringer kan dresse op og dresse ned. Du kan altså finde dit outfit til enhver anledning i Anna Fields kollektioner. Pep det op med smykker og ned med et par støvler. Her kan du passende vælge et par Anna Field støvler, hvis looket skal være gennemført. 

På Katoni har vi et stort udvalg, som slet ikke er at finde i de fysiske butikker. Tøjet findes kun online, men det er heldigvis let at modtage og returnere dine varer, ofte med gratis fragt og returnering. Find billigt smart modetøj og -sko her. Tøj til den varme sommeraften, den vilde bytur, afslapningen på sofaen og mødet på jobbet. Nyd en tur rundt i shoppinguniverset!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater