Arcopedico

4 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Arcopedico
-10%
Gaia Shoes
Arcopedico
Gaia Shoes
688,50 kr 765,00 kr
36 / 37 / 39 / 40
Miinto.dk
-10%
Gaia Shoes
Arcopedico
Gaia Shoes
688,50 kr 765,00 kr
36 / 37 / 38 / 39 / 40
Miinto.dk
-10%
Sandals
Arcopedico
Sandals
601,20 kr 668,00 kr
36 / 37 / 38 / 39 / 40
Miinto.dk
-10%
Gaia Shoes
Arcopedico
Gaia Shoes
688,50 kr 765,00 kr
36 / 37 / 38 / 40
Miinto.dk

Arcopedico sko – kroppens behov i fokus

I 1966 grundlagde professor Elio Parodi skomærket Arcopedico. Han mente, at der var et behov for en ny slags fodtøj til mænd og kvinder. Derfor havde han arbejdet med en idé om en ny sko, der både ydede støtte og komfort, og som samtidig kunne opfylde kroppens fysiske behov. For at forstå hvordan den bedste sko skulle designes fik han hjælp af en svensk professor i ortopædi.

Acropedico sko og logoOg med ny viden om føddernes betydning for kroppens velbefindende skabte Elio Parodi det første par Arcopedico sko. Den første model hed ’Classic Sec’ og er stadig den dag i dag en af de bedst sælgende sko i hele sortimentet.

Klassisk, kompromisløs komfort

Arcopedico er et populært skomærke, der sælges over hele verden og den fantastiske komfort og det klassiske design er grunden til mærkets store popularitet og succes. Mærket har fire elementer, der anses for at være de absolut vigtigste, når du skal vælge nye sko. Det er lækre materialer, optimal støtte i svangen, fornuftig pris og det at lave en sko, der føles let at have på.

Den kompromisløse komfort har skaffet mærket mange trofaste kunder, og den er med til at give dine fødder den bedste behandling, og så aflaster og afstresser den samtidig dine fødder. Så på længere sigt er du garanteret sundere fødder med sko fra dette brand.

Arcopedico sko er designet i bløde og smidige materialer. Det betyder, at skoene tilpasser sig dine fødder, og dine fødder opnår dermed ekstra støtte. Endnu en fordel ved det unikke design med dobbelt svangstøtte er, at din kropsvægt fordeles ligeligt på dine fodsåler.

På den måde undgår du unødvendig belastning. Og så er Arcopedico sko produceret med lette såler, der er med til at sikre en korrekt kropsholdning og gangafvikling. Herved aflaster du både fødder og ben, ryg og lænd. Så hvis du til tider oplever ømhed og træthed, kan Arcopedico såler være med til at afhjælpe netop disse problemer.

Find Arcopedico på Katoni

Vægter du også kompromisløs komfort højt? Og vil du gerne sikre dine fødders sundhed? I så fald er dette skotøjsmærke noget for dig. Mærket fremstiller sko, støvler og sandaler, der har dine fødder i fokus.

Dermed er det eneste, du skal tage stilling til, hvilket design du er mest til. Her på Katoni kan du benytte dig af vores sorteringsmuligheder, så du kun får vist Arcopedico udsalg eller produkter, der altid sendes med fri fragt. Det er bare op til dig at vælge det par, der skal have æren af at forkæle din fødder.

Går du meget op i dine fødders velbefindende, kan du med fordel også tage et kig på sko fra ECCO og RelaxShoe. Vi ønsker dig en fornøjelig shopping!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater