Gulvløbere

5 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Læder Løber - Sort 65x135 Cm
Rug Solid
Læder Løber - Sort 65x135 Cm
600,00 kr
 
Fenomen.dk
Gulv Løber Med Flag - Grå
Rug Solid
Gulv Løber Med Flag - Grå
499,00 kr
 
Fenomen.dk
Rug Solid - Sort Løber 75x300 Cm
Rug Solid
Rug Solid - Sort Løber 75x300 Cm
1.100,00 kr
 
Fenomen.dk
Læder Gulv Løber - Mørk Brun 60x90 Cm
Rug Solid
Læder Gulv Løber - Mørk Brun 60x90 Cm
400,00 kr
 
Fenomen.dk
Gulv Løber I Mørk Brun - 65x135 Cm
Rug Solid
Gulv Løber I Mørk Brun - 65x135 Cm
600,00 kr
 
Fenomen.dk

Pift entréen op med en gulvløber

Entréen er typisk ikke det mest spændende rum i huset, for som regel kommer det hurtigt til at flyde med overtøj og fodtøj over det hele. Desuden kan det være svært at finde ud af, hvad man helt præcist skal gøre for at sætte sit personlige præg på rummet. Det er dog værd at kigge grundigere på netop dette rum i forhold til indretningen, for det er trods alt det allerførste, gæsterne ser. Derfor kan det også være en fin idé at pifte entréen lidt op, og det kan du for eksempel gøre med en smart gulvløber.

Gulvløbere er i princippet bare smalle, lange gulvtæpper, som er lavet specifikt til at pynte i et smallere rum – for eksempel entréen. Det kan være med til at sætte et personligt præg på indgangsrummet, som ellers typisk er indrettet med henblik på praktik. Derfor kan det være smart at investere i en fin gulvløber, hvis du vil gøre din entré lidt mere hyggelig og indbydende.

Gulvløbere til enhver smag

Her på siden finder du en masse forskellige slags gulvløbere, så der skal nok også være en, der falder i din smag. Hvad end du vil have en enkel og stilren løber, eller du vil have en med stjerner, striber eller mønster, skal du nok finde en løsning, der giver mening for dig.

Gulvløbere i forskellige mønstre og farver

Tænk over, hvilken stil der er i dit hjem, og find en tæppeløber, som passer ind i den stil. Følger du de nyeste trends, er kelim løbere oplagte. De passer nemlig ind i tidens etniske trend. Du kan også vælge et kludetæppe for en farverig og hyggelig stil med masser af personlighed. Er dit hjem imidlertid smagfuldt og elegant, kan du vælge en gulvløber i afdæmpede farver, eventuelt med et moderne, grafisk mønster. 

Find din nye tæppeløber hos Katoni

Her hos Katoni synes vi, det er genialt med en gulvløber, som kan være med til at gøre ens entré lidt mere hyggelig og personlig. Gulvtæpper er generelt gode, når man vil skabe lidt stemning, og i et smalt rum er det altså en gulvløber, man skal have fat i. 

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af forskellige mærker, materialer og længder. Der er mange enkle modeller, men du kan også sagtens finde nogle i et unikt design, hvis du vil have noget, der er lidt ud over det sædvanlige. Tag blot et kig på vores brede sortiment og find den gulvløber, der passer perfekt til din smag. På siden kan du naturligvis også finde masser af fine bordløbere, som skaber ekstra stil i borddækningen.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater