Keramikskåle

3 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Salatskål Keramik Nordic Sea Ø 34 Cm
Broste Copenhagen
Salatskål Keramik Nordic Sea Ø 34 Cm
390,00 kr
 
Kitchentime.dk
Skål Keramik Nordic Sand Ø 15 Cm
Broste Copenhagen
Skål Keramik Nordic Sand Ø 15 Cm
62,00 kr
 
Kitchentime.dk
Skål Keramik Nordic Sand Ø 25 Cm
Broste Copenhagen
Skål Keramik Nordic Sand Ø 25 Cm
259,00 kr
 
Kitchentime.dk

Smukke keramikskåle - en uundgåelig boligtendens 

Er du på udkig efter en ny frugtskål, serveringsskål eller en skål til pynt i stuen, på badeværelset eller i køkkenet? Så er det værd at overveje at investere i en smuk keramikskål, som kan bruges til lidt af hvert. Keramikskåle fås i alle mulige forskellige størrelser, og de små af slagsen er for eksempel perfekte til servering af snacks, hvorimod en stor er genial til den lækre salat, gæsterne skal bydes på.

Du kan både finde modeller både med låg og uden låg, og de kommer naturligvis i mange forskellige farver og udformninger. Nogle har høje sider, mens andre har lavere. De kan også være både helfarvede, i flere forskellige farver, melerede eller mønstrede. Kort sagt kan du finde keramikskåle i alverdens afskygninger, så du skal også nok finde en keramikskål, der falder i din smag.

Keramikskåle i blå og grå tonerKeramik i det nordiske hjem

I Norden er vi meget kendte for vores helt særlige stil, som er minimalistisk, enkel og delikat. I denne stilart passer keramikskåle helt perfekt ind, fordi der her typisk er fokus på materialerne og de smukke udformninger, frem for vilde farver og overdådige detaljer. Det smukke ligger i de rene linjer, som man eksempelvis ser hos både trendy Broste Copenhagen og hos populære Kähler.

Begge mærker beskæftiger sig med keramik og er glimrende eksempler på elegant og stilrent dansk design. Kähler arbejder ofte med et grafik udtryk, hvor striber, kanter og mere pryder keramikken, hvorimod Broste Copenhagen ofte leger med skønne naturfarver og rustikke designs, som også passer perfekt ind i det nordiske hjem.

Der er altså masser at komme efter blandt udvalget af keramikskåle, og hvad end det skal være helt enkelt eller lidt mere iøjnefaldende, kan du helt sikkert finde en skøn skål, som passer perfekt ind i dit hjem.

Shop skåle med det smukkeste glasur her

Her hos Katoni kan du finde et solidt udvalg af keramikskåle med glasurer i flotte farver og skønne mønstre. De kommer fra forskellige brands og i forskellige farver, så du kan finde en variant, der er lige efter dit hoved og passer til dit budget.

Du kan naturligvis finde mange spritnye sager i sortimentet, og ellers kan du også altid tage et kig på vores udsalgsside, hvor du kan finde massevis af skønne produkter på tilbud. Med en keramikskål får du et produkt, der skiller sig ud, men som samtidig er stilrent og lækkert i al sin enkelthed.

Find skåle i andre materialer fra disse brands:

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater