Brooklyn’s Own by Rocawear

1 produkt
Herre
Udsalg
Spar mest
Gratis fragt
Gratis retur
e-mærket
Plus size
Loading image
StørrelsesguideAnvend
Størrelse
Loading image
Anvend
Farve
Loading image
Anvend
Mærker : Brooklyn’s Own by Rocawear
Loading image
Anvend
Butikker
Luk filter
Sortering : Mest populære
Brooklyns Own Cargo Joggers In Black - Black
Fri fragt
Brooklyns Own Cargo Joggers In Black - Black
302,09 kr
W32 L32 / W34 L32
Asos.com

Brooklyn's Own by Rocawear

Brooklyn’s Own by Rocawear er et undermærke til streetwear brandet Rocawear, der blev grundlagt i 1999 af Damon Dash og Shawn ”Jay-Z” Carter. Rocawear designer hiphop-inspireret tøj til urbane mennesker med smag for afslappet mode, skarpe rim og tunge beats. Siden etableringen af hovedmærket har grundlæggerne valgt at udvide brandet med tilføjelser som børnetøj, strømper, ure, sko og parfume. Brooklyn’s Own, eller BKN, er endnu en tilføjelse til det succesfulde brand. Det er karakteriseret ved at skabe tøj til teenagere og unge voksne til fornuftige priser. Det er stadig med baggrund i hiphop-miljøet, at designet bliver udviklet, men i denne linje er snittet lidt smallere og udtrykket lidt mere modeorienteret.

Stilfuld på den 'street' måde

Hos dette mærke er farvepalletten domineret af neutrale farver som sort, grå og hvid. Hvor farveholdningen er begrænset til få elementer, forholder det sig anderledes med produktudvalget. Tøjet findes i mange forskellige styles som stilede læderjakker, oversized sweatshirts, uldne striktrøjer og printede t-shirts. Foruden tøj finder du også undertøj og sko i det store udvalg. Skoudvalget består af fede sneakers med lækre detaljer som læder og ruskind. Der er altså ingen tvivl om, at du ikke behøver at være inkarneret hiphopper for at vælge dette brand. Vælg eksempelvis et laidback item som en stor hættetrøje, hvis du gerne vil gøre dit outfit mere casual. Hvis du i forvejen har meget tøj i hiphop-stilen, kan du også vælge et af de mere sofistikerede styles som en kortærmet skjorte. Sæt den sammen med et par habitbukser, og opnå på den måde et mere cool og stilrent look. På den måde kan du altså vælge mellem de mange forskellige produkter og kombinerer dem med andre, alt efter hvilket udtryk du går efter.  

Find Brooklyn's Own by Rocawear

Her på Katoni har vi samlet et stort udvalg af det fede mærke. Den store variation i BKN-kollektionerne gør, at du kan bruge produkterne til alt fra en stille dag på arbejde til en vild rapkoncert om aftenen. Brug vores mange søgefiltre og tilpas din søgning, så du lettere finder de produkter, der passer til dig. Du kan også bruge filtre, der gør, at du får vist de bedste tilbud. Er du til en mere farverig variant af streetwear, så tag et kig forbi Eleven Paris. Det er et brand, der ligeledes designer cool og prisvenligt streetwear og sko til herrer og damer. Rigtig god fornøjelse!

Vælg filter:
 • Køn
  • Kategori
   • Størrelse
    • Farve
     • Mærke
      • Pris
      • Kun udsalg
      • Kun gratis fragt
      • Kun gratis retur
      • Kun e-mærket
      Annuller
      Se alle resultater