Dorothy Perkins

2 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Dorothy Perkins
-13%
Dorothy Perkins Jeggings Navy
Dorothy Perkins
Dorothy Perkins Jeggings Navy
229,00 kr 265,00 kr
27-28
Aboutyou.com
-20%
Dorothy Perkins Kimono Sort
Dorothy Perkins
Dorothy Perkins Kimono Sort
445,00 kr 559,00 kr
XXL
Aboutyou.com

Lækkert farverigt tøj med flotte prints

Dorothy Perkins er et britisk fashion brand, som skaber mode til kvinder og piger. Til overkommelige priser sælger de både tøj, sko og accessories i hele verden. I over 100 år har de bidraget til den engelske mode. Du skal helt tilbage til starten af 1900-tallet, da det britiske modebrand startede sin succesfulde rejse.

I 1919 udvidede brandet med 12 engelske butikker. I dag har de indtaget markedet med hele 124 internationale butikker og ikke mindre end 600 butikker i England. Når du slentrer ned ad Oxford Street i London, støder du på adskillige tiltalende Dorothy Perkins butikker. Her kribler det i fingrene efter at komme ind at se nærmere på tøjet og ikke mindst opleve den fashionable stemning som skabes omkring brandet.

En lille snert at danskhed findes også, da Dorothy Perkins blandt andre har brugt den danske topmodel Helena Christensen som frontfigur. Hvis du er vild med Helena Christensens stil, kan du også tjekke vores udvalg af InWear - dette brand har supermodellen tilmed designet for. 

Der er endnu ingen fysiske Dorothy Perkins butikker i Danmark, men heldigvis kan du finde deres lækre og smarte damemode her hos Katoni.

Moderigtigt feminint tøj til alle slags kvinder

Dorothy Perkins har en bred kollektion, som henvender sig til alle typer af kvinder – primært i målgruppen 25-40 år. Ikke mindst har de mange undermærker i forskellige stilarter og yderligere fokus på både høje, lave og gravide kvindekroppe.

Kæmper du ofte med at få bukser som kan strække sig ned over anklerne, eller toppe som kan nå buksekanten? Så skal du udforske kollektionen Tall – kollektionen til høje mennesker. Har du derimod de stik modsatte udfordringer med for lange bukseben og bluser, der skærer det helt forkerte sted, så afprøv kollektionen Petit, hvis modeller er kreeret til lavere mennesker. Derudover har de også en kollektion til gravide kvinder.

Jævnligt opdaterer de sortimentet og butikkerne får ugentlig nye varer. Deres store og skiftende udvalg gør, at det hele tiden er muligt at finde noget nyt og smart tøj. Du vil helt sikkert kunne finde ny inspiration, som matcher resten af din gaderobe. Dorothy Perkins har et stort udvalg af farverige kjoler med detaljerede designs, smarte toppe, bluser, jakker og jeans. Derudover laver de sko og andet tilbehør til at fuldføre Dorothy Perkins feminine og stilede look.

Priserne er budgetvenlige, og derfor kan du sagtens skifte løbende ud i den garderobe. Leder du dog også efter et lidt dyrere item, som du kan investere i, kan du eksempelvis se vores udvalg af elegante damefrakker, der indeholder eksklusive brands som DKNY, Max Mara, Karl Lagerfeld og mange, mange flere...

British and stylish

Yndigt, formelt, hipster eller klassisk. Uanset hvad har Dorothy Perkins en løsning. Blandt andet har de et stort udvalg af flotte kjoler – sommerkjoler, festkjoler samt jerseykjoler. Mange af kjolerne er designet i flotte blomsterprints og passer rigtigt godt til den feminine kvinde. Med de mangfoldige kollektioner er der med garanti noget til enhver smag.

Er du til det mere formelle udseende, så har de masser af pæne striktrøjer og bluser, som er perfekte til hverdag og arbejde. Der er næsten ikke den slags tøj, som Dorothy Perkins ikke har. Selv sko, smarte jeans, t-shirts, cardigans og toppe er at finde blandt udvalget. Så uanset hvilket look du er på jagt efter, om du leder efter farverigt tøj med flotte prints, mønstrede designs eller du bare gerne vil finde noget enkelt, elegant og stilrent tøj i ens farver, så er hjælpen nær! Hos Katoni kan du finde et kæmpe udvalg af tøj fra Dorothy Perkins – både de gode tilbud og de nyeste varer.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater