Erbs Denmark

2 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Erbs Denmark
-66%
Kono
Erbs Denmark
Kono
50,00 kr 149,95 kr
O/S
Kingsqueens.dk
-70%
Norr By Erbs Vera Bra Rose Dust 007 34 (xs)
Erbs Denmark
Norr By Erbs Vera Bra Rose Dust 007 34 (xs)
74,00 kr 249,00 kr
34
Bubbleroom.dk

Erbs Denmark - et modebrand i hæsblæsende udvikling

Dette aarhusianske modebrand blev grundlagt tilbage i 2011 og har siden sin spæde start haft både store ambitioner og stor succes. I dag er mærket stadigvæk i rivende udvikling, og flere gange årligt skaber Erbs Danmark lækre modekollektioner med et helt særligt feminint og sofistikeret touch.

Ambitionen har siden begyndelsen været at holde en stilren linje og skabe feminine styles og edgy accessories til overkommelige priser. Det gør sig stadigvæk gældende den dag i dag, og Erbs kollektionerne er derfor især kendetegnede ved flatterende silhuetter, feminine detaljer og flotte blonder. 

Mærket producerer kontinuerligt enormt sæsonaktuelle accessories og smykker, hvorfor de er mestre i at matche den modebevidste forbrugers efterspørgsel og behov – uanset lejlighed. Designerme har nemlig konstant fingeren på pulsen og giver den mode- og prisbevidste kvinde mulighed for hele tiden at holde sig opdateret på trends og tendenser uden at blive fuldstændig ruineret. 

Skandinaviske accessories til enhver lejlighed

Erbs har formået at opnå status som en særdeles anerkendt og populær leverandør af skandinaviske accessories til kvinder. Mærkets brede sortiment, der altid afspejler sæsonens største trends og tendenser til budgetvenlige priser, falder i god jord hos en bred, kvindelig fanskare. Og det forstår vi godt!

Sofistikerede smykker har altid været en fast del af Erbs Denmark sortimentet, men nyfortolkninger af den klassiske bodystocking, delikat lingeri og dametasker bliver i stigende grad mere fremtrædende i mærkets kollektioner. Uanset om du vælger at kaste din kærlighed på en ny Erbs taske, undertøj eller en fin bodystocking, kan du være sikker på, at der er kræset for detaljer og materiale i hver eneste style.

Særligt mærkets nordiske rødder er at skimte i mærkets designs, der ofte holdes meget minimalistisk. Du finder derfor mange tidsløse og enormt alsidige smykker, accessories og lingeri i det store sortiment, som passer perfekt til stilbevidste kvinder med forkærlighed for den skandinaviske stil.

Erbs leverer også mere sæsonaktuelle items såsom badetøj og solbriller. De sæsonprægede accessories og mærkets tidsløse smykker gør til sammen Erbs Denmark til et absolut oplagt go-to hele året rundt. 

Ekstra glamour til hverdag og fest

En bodystocking fra Erbs falder i rigtig god jord hos unge såvel som modne kvinder. Skønne blonder, transparente materialer og et elegant kig til huden har sørget for, at Erbs’ nyfortolkninger af den klassiske bodystocking er blevet en fast del af festgarderoben hos enormt mange kvinder. Matchet med et par stramme sorte bukser og skønne smykker fra selvsamme mærke bliver du nemlig festens ukronede dronning – hver gang.

Ligeledes er Erbs smykker i dag også at finde i de fleste danske kvinders smykkeskrin, og det er ikke uden grund. Smykkerne er altid holdt i et råt og minimalistisk udtryk og kan derfor uden problemer mixes og matches på kryds og tværs med både dyrere og mere budgetvenlige smykkebrands. Med fine smykker tilføjer du nemt et ekstravagant touch til dit hverdagsoutfit.

Tilsæt prikken over i’et med Erbs items 

Her på Katoni er vi tossede med skønne accessories som tasker. Vi er af den overbevisning, at de helt rigtige accessories eller den perfekte taske kan gøre en verden til forskel for dit outfit.

Er pengene små, kan eksempelvis en clutch eller et par flotte øreringe være den perfekte måde at give din garderobe et budgetvenligt pift på. Erbs Denmark byder sammen med brands som blandt andre populære Pieces på et væld af trendy accessories, flot undertøj og fine bodystockings, og vi kan kun anbefale dig at tage et kig på vores store sortiment her på siden.

Her på Katoni har vi nemlig samlet de bedste online shops fra ind- og udland og gjort netshopping let som en leg. Med sidens smarte filtre og sorteringsværktøjer giver vi dig mulighed for hurtigt og nemt at finde frem til de mest populære Erbs Denmark styles, bestemte størrelser eller tilbud. Hvad venter du på?

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater