Gardenia

2 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Gardenia
-25%
Sandals
Gardenia Copenhagen
Sandals
449,25 kr 599,00 kr
37 / 39 / 40
Miinto.dk
-25%
Sandals
Gardenia Copenhagen
Sandals
599,25 kr 799,00 kr
6 størrelser
Miinto.dk

Gardenia sko, støvler og sandaler på kvindefødder

Gardenia - et skomærke med historie

Det danske skomærke Gardenia Copenhagen går helt tilbage til 1941, hvor brandets grundlægger, Herman Gutkin, begyndte at fremstille træsko på Nørrebro i København. Gutkin var også manden, der senere besluttede at skifte retning fra træskoene og i stedet satse på fashionable sko til kvinder.

Dét var en god beslutning, for i løbet af 1960’erne indskrev brandet sig blandt pionererne inden for højhælede og spidse sko til kvinder. Sidan da har de formået at følge med udviklingen og nytænke sig selv, så kollektionerne konstant har afspejlet tidens nyeste modetendenser. Eksempelvis har de også åbnet op for interessante samarbejder med modebloggere som Marie Jedig.

Tro mod rødderne

Selvom Gardenia sko er moderne i deres udtryk, forbliver brandet tro mod sine rødder. Det traditionelle håndværkstradition kan stadig spores i flere af brandets items som for eksempel de ikoniske retro-sandaler med plateauhæl eller kilehæl, der miner træskoens traditionelle design.

Brandets varemærke er kvalitetssko til moderne kvinder, der går op stil og komfort. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af alt fra Gardenia støvler og støvletter til fine stiletter og smukke sandaler. Med sko fra dette brand er du garanteret den bedste støtte til dine fødder – også selv om du vælger at design med høj hæl. I lighed med det danske brand Vagabond er Gardenia nemlig kendt for at kombinere komfort med stilfuldt design.

Selv de fineste stilletter med tynde hæle eller en høj sandal er designet med en sans for komfort og balance, som gør dem perfekte til eksempelvis en reception, hvor man skal stå op længe. Er du ikke til de helt tynde eller høje hæle, er brandets designere også eksperter i at kreere fede støvler og støvletter i lækkert ruskind og læder, der både kan bruges til hverdag og fest.

Gardenia sko til enhver lejlighed og pris

Leder du efter sko, der er lette at dresse op såvel som ned, giver dette brand dig et væld af muligheder. Skal du til en fest, kan du med fordel kombinere en Gardenia støvle eller stiletsko med en lårkort festkjole og et par fine strømpebukser. Til en almindelig hverdag på job eller i skole vil en støvlet være helt perfekt.

Er du glad for de sprudlende og farverige modeller fra Gardenia, kan du også tage et kig på udvalget fra Irregular Choice, som byder på et festfyrværkeri af farver, detaljer, glimmer og pailletter.

Er du på udkig efter et godt tilbud, er du på det rette sted. Her på siden finder du nemlig altid masser af Gardenia sko, støvler og sandaler på udsalg. Hvis du udelukkende ønsker at få vist vores udvalg af sko til nedsat pris, så klik blot på søgefilteret ”Udsalg” og bliv præsenteret for en række gode online køb. 

I øjeblikket finder du også alle de mest populære designs fra 2021 her på siden. Så det er bare om at komme i gang. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at finde det par Gardenia sko, du drømmer om.

Shop flere skønne skobrands:

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater