Humör

1 produkt
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Humör
-17%
Pantalone Corto
Humor
Pantalone Corto
575,00 kr 700,00 kr
L
Miinto.dk

Humör: Urban, sporty og trendsættende herretøj

Er du til god humor? Herlige Hawaii-mønstre, caps, hvide tennissokker? Og vil du gerne være med på hipster beatet? Så er du helt sikkert endt det rigtige sted her på Katoni.

Humör er et nyere dansk brand fra 2007, som kreerer flabet og farverigt streetwear til yngre mænd. Ideen bag er at skabe tøj med kant, som bryder med normerne for, hvad folk forbinder med moderne herretøj. Med sin urbane og sporty stil elsker Humör den vilde, moderne og ubegrænsede livsstil. Brandet laver sæsonbestemte kollektioner og fortolker hver eneste af dem individuelt, men stadig med fokus på tidens trends.

Køb humoristisk streetwear til mænd

Navnet Humör afspejler tøjets DNA. Humoren ses i den lidt flabede farvepalet brugt i de casual og funky outfits. Du kan kombinere de forskellige designs lige efter dit humør, og ofte kan Humör-tøjet frembringe et smil på læben.

Hvis du er super glad og begejstret, kan du passende iføre dig Humör tøj, som er farverigt og fuld at flotte mønstre og detaljer. Hvis du derimod er i et lidt mere afslappet og afdæmpet humør, kan du for eksempel finde en t-shirt eller en cool cardigan i lidt mere neutrale og nedtonede farver og designs. Du får garanteret en moderne og selvsikker stil, der får dig til at skille dig ud fra mængden - og som er alt andet end kedelig. Humör er for dig, der ønsker din egen personlige og unikke stil og som ikke lader dig diktere for meget af moden. Sortimentet omfatter alt fra fede jeans i diverse pasformer, t-shirts og skjorter i forskellige farver og designs og en masse smarte og lækre trøjer. Selv udendørs kan du udstråle en unik og anderledes stil, da brandet også har et stort udvalg af smarte jakker og frakker. På Katoni kan du finde alt dette super fede tøj, og du har oveni købet mulighed for at finde gode tilbud på produkterne - og billige priser kan vel kun booste dit humør endnu mere?

Så kvik hverdagen op med lidt humor, og ifør dig et Humör-outfit.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater