Kokoon

1 produkt
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Kokoon
-10%
Skirt Sun Dip Dye
Kokoon
Skirt Sun Dip Dye
2.070,00 kr 2.300,00 kr
M
Miinto.dk

Kokoon tøj og logo i midtenKokoon - tilfør din stil københavnsk kant

I 2009 lancerede den kreative designer Nanna Søbirk den første Kokoon-kollektion. Det danske brand har base i København, men formår dog at nå ud til hele landet med imponerende og stilsikre designs. Siden lanceringen af brandet har det, ikke overraskende, opnået stor succes og fået stor ros fra diverse modeelskere.

Kollektionerne er blandt andet kendetegnet ved en unik kombination af fremragende materialer og et elegant og tidløst design. Blandt kollektionerne finder du alt fra en klassisk blazer med tilhørende skjorte til et par sommerlige shorts. Fælles for de mange styles er, at de alle har det der københavnske udtryk, som er karakteriseret af at være casual og stilet på en og samme tid. 

Hvis ikke du i forvejen kender brandet, kan du sammenligne det lidt med det populære brand Ganni, der har nogle fællestræk med Kokoon, idet de begge producerer styles, der er både er super anvendelige og trendy.

Feminine styles med et maskulint touch

To gange årligt sender Kokoon modetøj på gaden - vinter og sommer. Uanset årstiden er de dog kendte for at kombinere feminine og maskuline silhuetter på bedste vis, hvilket bidrager til forrygende items, der alle udtrykker femininitet, men samtidig har et råt touch fra deres maskuline inputs. Denne kombination skaber masser af karisma, personligt udtryk, gode pasforme og tidsløse snit.

Samtidig giver kombinationen af det maskuline og feminine dig også mulighed for at udfolde dig bredt, når du skal sammensætte dit eget personlige outfit. Vælger du eksempelvis en smuk Kokoon kjole, kan du gøre outfittet mere råt ved at tage en læderjakke og et par sneakers på til, hvorimod du med en elegant blazer og et par stilletter kan gøre outfittet mere feminint.

Shop stilrene og enkle designs her

Som kvinde er det vigtigt at føle sig feminin og godt tilpas i ethvert outfit, og samtidig skal outfittet gerne være stilrent og matche tidens trends. Med Kokoon tøj er du netop garanteret komfort samt stilrene og enkle designs. Brandet er blandt andet også kendt for at have stor forkærlighed for eksklusive materialer som elegant og let silke.

Du har mulighed for at søge blandt et hav af forskellige items i et væld af farver, modeller, størrelser og designs, så du med garanti kan finde noget, der falder i din smag. Derudover kan du også tjekke udvalget ud hos lignende brands som danske Libertine-Libertine og svenske Rodebjer

Hos Katoni gør vi alt for, at du får den bedste oplevelse med din online shopping. Derfor finder du her på siden de mest fantastiske styles fra Kokoon. Hvis du er heldig, falder du over nogle af de gode udsalg, som med garanti skåner dig for dårlig samvittighed. For at finde disse kan du søge på udsalg via vores søgefilter. Vi håber, du får piftet garderoben op med lidt ekstra elegance og stil. God fornøjelse!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater