LTB

3 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:LTB
Ltb Jumpsuit 'zesade' Sort
LTB
Ltb Jumpsuit 'zesade' Sort
322,00 kr
M
Aboutyou.com
Ltb Jumpsuit 'joyite' Sort
LTB
Ltb Jumpsuit 'joyite' Sort
202,00 kr
XS
Aboutyou.com
Ltb Jumpsuit 'makapa' Sort
LTB
Ltb Jumpsuit 'makapa' Sort
322,00 kr
XS
Aboutyou.com

LTB

LTB er et tyrkisk etableret brand, der også kendes under navnet LittleBig. Det blev etableret i 1994, og har siden spredt sig med over 20 butikker på verdensplan. Hos Katoni er vi derfor også stolte over at kunne præsentere dig for et væld af produkter til både ham og hende fra dette spændende brand.

En drøm af denim

Brandet startede oprindeligt ud som et jeans-mærke, der primært bestod af denimkvaliteter, men snart begyndte de at eksperimentere med andre kvaliteter. Denim er dog stadig et gennemgående materiale og look i kollektionerne og fungerer derfor også som en art dna for brandet. Derfor kan du her finde flere lækre denim-items. Du kan blandt andet finde bootcut jeans i mørk og lys, skinny jeans med forskellig vask samt nederdele og afklippede shorts. Hvis du heller ikke kan få nok af jeans, kan du desuden tage et kig i vores store udvalg af jeans, der omfatter massevis af denimbrands.

Er du til et råt, men casual look, og har du en passion eller en interesse for denim, så er dette brand helt sikkert noget for dig!

Fra denim til jersey

Selvom kollektionerne fra LTB er domineret af rå denim, finder du også andre materialer og designs i en mere afslappet stil. Blandt andet finder du her lækre striktrøjer i bløde kvaliteter, fede t-shirts med prints til ham og bluser med feminine detaljer til hende. Miks eventuelt de forskellige styles og skab på den måde et personligt udtryk.

Til hende vil en rå overall buksedragt i forvasket denim kombineret med en langærmet stribet bluse give dig et casual look. Brug i vintersæsonen din overall med et par kraftige strømpebukser for at understrege den afslappede stil. Hvis du som mand også ynder en laid-back attitude, så vælg et par af de mange jeans fra LTB-udvalget og kombiner dem med en cool t-shirt i et sejt print. Brug sættet sammen med et par sneakers, eksempelvis et par klassiske fra Puma, og du er klar!

Uanset hvilken stil og attitude, du er til, kan du helt sikkert finde flere items, som du bare må eje fra disse kollektioner.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater