mint&berry

5 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:mint&berry
-29%
Trøje Med Cut Out
mint&berry
Trøje Med Cut Out
209,00 kr 298,00 kr
 
Ellos.dk
-30%
Kjole Med Velourbånd
mint&berry
Kjole Med Velourbånd
279,00 kr 399,00 kr
 
Ellos.dk
-29%
Velourkjole
mint&berry
Velourkjole
313,00 kr 447,00 kr
 
Ellos.dk
-29%
Top Plumetti Sleeves Jumper
mint&berry
Top Plumetti Sleeves Jumper
209,00 kr 298,00 kr
 
Ellos.dk
-29%
Kjole Med Broderi
mint&berry
Kjole Med Broderi
313,00 kr 447,00 kr
 
Ellos.dk

Mint&Berry

Mint&Berry er et forholdsvist nyt brand, som blev etableret i hjertet af Berlin i 2010. Deres kollektion er præget af et ungdommeligt og frisk design, og er indtil videre kun tiltænkt det kvindelige segment. I 2011 indgik Mint&Berry partnerskab med den tyskejede webshop Zalando og startede der eksklusivt op med produkter på det tyske, hollandske og franske marked. I dag har de udvidet og kan blandt andet findes her via Katoni.

From head to toe

I 2015 lancerede Mint&Berry deres første skokollektion. Det betyder, at du nu kan blive klædt på fra top til tå i designs fra et piget og æstetisk præget univers, hvor stilen er ganske klar. Her finder du nemlig udprægede feminine detaljer som vintageinspirerede kjoler med vidde, loafers med kvaster og plisserede nederdele. På den måde kan du ved at kombinere designs fra dette brand skabe din helt egen og unikke stil, der ligesom brandets filosofi bliver ”inspiring and personal”. Få mulighed for at skræddersy dit eget look og lad dig iføre en af de smukke a-formede nederdele, prikkede bluser eller mønstrede skjorter. Du finder det hele fra top til tå hos Mint&Berry og altid med et lille æstetisk og personligt twist.

Nyt liv til gamle klæder

Gennem kollektionerne fra Mint&Berry findes en klart anlagt stil, der trækker på tendenser tydeligt inspireret af polaroid pictures, striber og højtaljede pasformer. Med brandet Mint&Berry kan du altså blive ført tilbage i tiden med et pust fra 60’erne, 70’erne eller 80’erne. Vælg selv. Kombinér for eksempel en af de 60'er-inspirerede nederdele med en fin dameskjorte og et par klassiske pumps til et gennemført kontorlook. Det vintageinspirerede look finder den nuværende chefdesigner Carolina blandt andet på urbane livsstils- og loppemarkeder, hvor hun elsker at rode gamle kasser og bokse igennem, for at finde en ægte skat. “I love to browse through old garments in order to discover new trends” Herved opdateres gamle klassikere og ældre tendenser får pludselig liv igen. Har du en klassisk favorit? Så find den her hos Katoni, hvor du kan shoppe Mint&Berry online!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater