Lakstøvler

6 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
-60%
Only Brodie Pu Heeled Boot Black 41
ONLY
Only Brodie Pu Heeled Boot Black 41
150,00 kr 379,00 kr
40 / 41
Bubbleroom.dk
-30%
Only Lak Støvler Kvinder Brun
ONLY
Only Lak Støvler Kvinder Brun
265,95 kr 379,95 kr
37 / 38 / 39 / 40
Only.com
-16%
Boots
Marco Tozzi
Boots
500,00 kr 600,00 kr
38
Miinto.dk
Tamaris 1-25261-27
Tamaris
Tamaris 1-25261-27
599,95 kr
36 / 40
Miinto.dk
Relaxshoe 347-028
Relaxshoe
Relaxshoe 347-028
899,95 kr
36 / 37 / 38
Miinto.dk
Boots
Copenhagen Shoes
Boots
1.299,00 kr
38 / 39 / 41
Miinto.dk

Masser af lækre lakstøvler

Er du på udkig efter et par skønne lakstøvler? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du et stort udvalg fra en bred vifte af forskellige brands. Mange af dem er sorte, men du kan naturligvis også finde modeller i andre farver, hvis du vil have fingrene i noget lidt mere atypisk eller blot er på udkig efter et vovet alternativ til de klassiske sorte støvler.

Støvlerne findes desuden i forskellige udformninger, alt efter om du er på udkig efter eksempelvis et par lange lakstøvler eller et par korte. Derudover fås de både med og uden hæl – eller med kilehæl, som er den gode blanding lige midt i mellem. Der er altså lidt for en hver smag og til ethvert behov, og det er heldigvis ikke kun kvinder, der kan finde lækre lakstøvler her på siden, der er nemlig også masser af flotte modeller til den stilsikre mand.

Lakstøvler til mænd og kvinder i forskellige farver og designsEn støvle, mange stylingmuligheder

Lak og PVC er i høj grad kommet ind i modebilledet i den seneste tid, og vil du være med på noderne, er det altså værd at overveje at investere i et par lakstøvler. De kan styles på mange forskellige måder, så uanset hvordan din personlige stil er, kan du helt sikkert få glæde af fodtøj i lak.

Tidligere har laksko og -støvler mest været brugt ved finere lejligheder, når man skulle til fest, men nu kan du sagtens bruge dem til hverdag også. Bruger du eksempelvis dine sorte lakstøvler sammen med ripped jeans og en enkel T-shirt, får du et lækkert og afslappet look med et cool twist. Skal du til fest, kan du kombinere dem med en lækker kjole eller et jakkesæt, og så er du klar til at indtage dansegulvet. Der er altså masser af måder at bruge dem på, og de er faktisk meget mere anvendelige, end man måske umiddelbart skulle tro.

Find dine nye lakstøvler hos Katoni

Her på siden kan du finde et solidt udvalg af fodtøj i lak, og der er noget for enhver smag. Der er både nogle helt enkle modeller og nogle mere vovede og anderledes. Uanset hvad du er på udkig efter, kan du finde det i vores sortiment.

Ud over at lakstøvler er virkelig fine og kan bruges til mange forskellige anledninger, har de også den fordel, at de er praktiske. Lak er vandafvisende, hvilket gør støvlerne meget anvendelige i det danske vejr, som jo godt kan byde på lidt af hvert. Desuden kræver de ikke en masse vedligeholdelse, da materialet afviser snavs, vand og hvad der ellers kan misfarve de mere sarte skotyper.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater