Plateau støvler

2 produkter
Filter / SortérHerreDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Short Rub High Heel Shoes Boots Ankle Boots Ankle Boot - Flat Beige Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen
Short Rub High Heel Shoes Boots Ankle Boots Ankle Boot - Flat Beige Ilse Jacobsen
1.000,00 kr
35
Boozt.com
Kevin 02 High Fur M Snørestøvler Brun Björn Borg
Björn Borg
Kevin 02 High Fur M Snørestøvler Brun Björn Borg
1.300,00 kr
7 størrelser
Boozt.com

Tag dit fodtøj til nye højder med plateau støvler

Til enhver kvindes skosamling hører sig et par støvler. Denne elegante form for fodbeklædning er perfekt til alle outfits og kan bruges næsten hele året rundt. For at give endnu mere elegance og komfort til dine støvler og dit samlede outfit kan du vælge en plateau støvle. Plateau støvler er en almindelig støvle, hvor sålen under din fods trædepude er højere end normalt. Tykkelsen på sålen varierer fra design til design, men de giver alle et feminint touch og nogle lange, lækre stænger.

En ekstra bonus ved en plateau støvle er, at du får mere højde uden at ende med ømme fødder. I modsætning til høje stilethæle på en flad sål overbelaster de tykke såler nemlig ikke din svang. Heldigvis er denne komfortable såltype også at finde på meget andet fodtøj end plateau støvler; eksempelvis findes der de skønne støvler med kilehæl. En kilehæl adskiller sig fra almindelig plateausål ved at være smal og gå ud i ét med sålen.

Plateaustøvler til kvinder med forskellige detaljer

En plateauhæl kan være mange ting; det kan både være den ekstra hæl, der er under trædepuden, men den kan også dække hele sålen - disse typer vil ofte blive kaldt 'platform' eller en 'creeper'. Uanset hvilken tyde plateau støvle du vælger, kan du også vælge mellem et hav af forskellige designs og detaljer. Gå eksempelvis efter en model med elastik, hvis du søger et højhælet alternativ til de populære Chelsea støvler, eller vælg rå detaljer som en lynlås eller spænder, hvis det støvlen skal have et mere rocket udtryk.

Et skridt tilbage i tiden

Plateau støvler er ikke en ny opfindelse – tværtimod. Allerede i 70’erne kom støvlen ind i modebilledet og har lige siden været et populært og sikkert hit. Også i 90'ernes modebillede så man plateau støvler i alle højder og afskygninger. Med tiden glemte man dog den fantastiske modestøvle, men nu er den i stor stil tilbage på markedet. I dag ser du designs som disse på modebevidste kvinders fødder, og det er ikke kun i Danmark, men i hele verden.

Det er oftest kvinder, der går med plateau støvler, men tidligere har de faktisk også været et hit hos mændene. Da de første støvler blev lanceret, var de allerede så populære, at helt store musikikoner som ABBA - inklusiv bandets mandlige medlemmer - bar dem med stil. I dag er det din tur til at finde en plateau støvle, så du kan finde din indre stjerne frem og stråle som en. 

Fuldend dit hverdagslook med en plateau støvle 

Med disse højhælede støvler får din stil et helt nyt liv. Plateau støvler giver dig nemlig en ny og unik måde at udtrykke dig på - endda uden fodgener. Hvis du ønsker at pifte dine hverdagsjeans op eller give et ekstra feminint løft til dine nederdele og kjoler, er det den perfekte støvle til dig. Med den kan du nemlig ordne alle hverdagens ærinder uden at bekymre dig om ømme fødder undervejs.

En plateau støvle er altså en casual pendant til højhælede støvler og egner sig derfor godt til hverdagens items som jeans og kjoler. Du kan kombinere dem på kryds og tværs af dine outfits og give dit look et personligt udtryk. Specielt i vintermånederne egner plateau støvler sig ekstra godt, da de matcher årstiden og samtidig komplementerer ethvert tænkeligt outift.

I sommermånederne kan de moderne støvler være lidt for varme og indelukkede, men det findes der heldigvis råd for. Her hos Katoni kan du nemlig også finde elegante plateau sandaler. Disse kan du bruge til både lange bukser og nederdele samt til hverdag og fest – kort sagt er fodtøj med plateausål et musthave til skosamlingen.

Plej dine støvler med omhu

Ligesom så meget andet fodtøj er det vigtigt at passe og pleje dine plateau støvler for at bevare levetiden og holdbarheden. Her er det vigtigt, at du tager højde for materialet, som støvlerne er lavet af, samt hvilke sammenhænge du ønsker at bruge dine nye støvler i. Specielt ved læder og skindprodukter er det en god idé at imprægnere dine støvler allerede inden første gang, du bruger dem. Hertil kan du finde et hav af produkter i alle prisklasser. Produktet bruges til at vedligeholde dit fodtøj og til at beskytte det imod snavs og fugt – på den måde kan du forberede dig på usigelige byger og regn generelt.

Her hos Katoni finder du de komfortable plateau støvler i masser af forskellige designs, materialer og modeller. De giver dig lidt ekstra højde, men skåner dig samtidigt for ømme fødder. Sætter du også pris på netop den kombination? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du tilmed filtrere din søgning, så du kun finder det brand, den farve eller den størrelse, som netop du søger. God shopping!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater