Smartwool

3 produkter
Filter / SortérHerreDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Smartwool
-23%
Smartwool Sportsunderbukser Sort
Smartwool
Smartwool Sportsunderbukser Sort
620,10 kr 815,00 kr
XL
Aboutyou.com
-23%
Smartwool Sportsunderbukser Oliven / Sort / Grå
Smartwool
Smartwool Sportsunderbukser Oliven / Sort / Grå
620,10 kr 815,00 kr
S
Aboutyou.com
-23%
Smartwool Sportsunderbukser Grå / Sort
Smartwool
Smartwool Sportsunderbukser Grå / Sort
620,10 kr 815,00 kr
L
Aboutyou.com

Smartwool - uld på den smarte måde

Amerikanske Smartwool startede med tanken om, at det burde være muligt at stå på ski, uden at man skulle fryse tæerne. Det blev startskuddet til en virksomhed, der indtil videre har kørt i over 20 år, og som har udvidet produktsortimentet fra kun at bestå af Smartwool skisokker til nu også at indeholde blandt andet undertøj, T-shirts og trøjer. 

Igennem mere end 20 år har virksomheden produceret Smartwool skisokker, undertøj, T-shirts og meget mere til både mænd og kvinder. De arbejder ud fra filosofien om, at når du føler dig godt tilpas, præsterer din krop bedre. Derfor optimerer virksomheden hele tiden deres produkter, så du får de allerbedste forudsætninger for at dyrke dine udendørs sportsgrene.

Ud over de gængse produkter, har brandet også lanceret linjen PhD Smartwool, der er fremstillet som en elitekategori til dem, hvor kun det absolut bedste er godt nok. Er det dig? Så tag endelig et kig på de lækre produkter og bliv klædt på til suveræne præstationer. 

Tøj og accessories fra SmartwoolUndgå kolde fødder med Smartwool sokker

De fleste kender det: Man pakker sig godt ind, når man skal stå på ski, for man skal i hvert fald ikke fryse i løbet af dagen. Alligevel ender man altid med at fryse, når man har svedt og bagefter bliver kølet ned igen. Det er svært at undgå, men med uld er du godt klædt på, det det er et åndbart materiale. 

Smartwool producerer tøj til mange forskellige sportsgrene, eksempelvis løb, hiking, ski og snowboarding. Det særlige materiale gør, at du føler dig godt tilpas og kan præstere uanset vejret. Undertøjet er svedtransporterende, så du ikke bliver klam og kold, når du står på ski, og med et par Smartwool sokker slipper du for vabler, da materialet sørger for at fjerne fugten fra dine fødder.

Hemmeligheden bag Smartwools fantastiske produkter er merinould. Det særlige materiale gør tøjet bedre, end hvis det blev fremstillet i eksempelvis bomuld, der ikke kan klare fugten lige så godt. Desuden er merinould dejlig blødt, i modsætning til almindeligt uld, som ofte kradser og derfor ikke er specielt rart som undertøj eller sokker.

Masser af undertøj og strømper hos Katoni

Foruden Smartwool er et andet lækkert brand Falke, som også producerer strømper, undertøj og T-shirts. Det er en tysk, familiedrevet virksomhed, som blev grundlagt i 1895. Hos Falke er detaljerne i højsædet og det er da også sansen for detaljer, der har gjort virksomheden, til hvad den er i dag. Se udvalget af smarte strømper og underbukser med finurlige detaljer, eller find nogle helt klassiske i sort eller hvid. Til damegarderoben finder du også fine strømpebukser og strømper med blonder.

Hvis du gerne vil supplere dit Smartwool undertøj med et par varianter, der ikke er af uld, kan du se nærmere på giganterne Calvin Klein og Tommy Hilfiger. Begge er især kendte for deres undertøj i mange flotte designs. Scroll gennem siderne og find dine favoritter – det store udvalg sikrer, at der altid er noget for enhver smag, uanset om man er til det sprælske og farverige eller det klassiske og neutrale.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater