Golftøj

5 produkter
Filter / SortérHerreUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Nike Tech - Golfhandske Til Kvinder (venstre, Almindelig) - White
Nike
Nike Tech - Golfhandske Til Kvinder (venstre, Almindelig) - White
149,95 kr
M Large / L
Nike.com
Nike Flex-golfshorts Til Mænd - Black
Nike
Nike Flex-golfshorts Til Mænd - Black
499,95 kr
34 / 36 / 38 / 40
Nike.com
-26%
Nike Shield-golfjakke Til Mænd - Black
Nike
Nike Shield-golfjakke Til Mænd - Black
549,97 kr 749,95 kr
S
Nike.com
Nike Tech - Golfhandske Til Kvinder (venstre, Almindelig) - White
Nike
Nike Tech - Golfhandske Til Kvinder (venstre, Almindelig) - White
149,95 kr
S / M / L
Nike.com
Nike Tech - Golfhandske Til Kvinder (almindelig, Højre) - White
Nike
Nike Tech - Golfhandske Til Kvinder (almindelig, Højre) - White
149,95 kr
L
Nike.com

Lækkert golftøj til damer og mænd

Da golf er en udendørs sportsgren, er den rette påklædning alfa og omega. Golftøj skal både kunne modstå vand og vind og give rig mulighed for bevægelse, så der ikke er noget, der giver modstand, når du svinger golfkøllen.

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af lækkert golftøj til både dame og herre fra de mest populære danske og internationale brands. Du finder alt fra golfshorts og golfbukser til golftrøjer og poloshirts. Du finder derudover også golfhatte og caps fra kvalitetsbrands som eksempelvis Nike, Puma og Adidas.

Golftøj til herrer og damer. Poloer, golfbukser og golfshorts.

Der findes ikke dårligt vejr...

... kun dårlig påklædning. Sådan lyder et gammelt ordsprog, og det er i høj grad sandt, når det kommer til golfsporten, som altid dyrkes udendørs og ofte i længere tid. Så risikerer man naturligvis, at det begynder at regne eller blæse op, og derfor er professionelt golftøj udviklet til at kunne modstå mange forskellige vejrforhold.

Golftøj er af samme grund ofte designet efter lag-på-lag-princippet, således at man nemt kan indordne sig, hvis vejret skifter. Poloshirts er enormt populære blandt golfspillere, både i kraft af at materialet egner sig godt til fri bevægelse, og fordi stoffet er svedabsorberende og temperaturregulerende.

Alle golfsportsudøvere ved, at en langærmet trøje eller en vindtæt jakke er super praktisk at have med på banen, hvis temperaturerne skifter. Her på siden finder du et stort udvalg af lækre golftrøjer og jakker, som både er behagelige at have på og designet med blik for stil og æstetik.

Stort udvalg af golftøj

Leder du efter en lækker golftrøje til damer, kan det anbefales at tjekke de mange skønne designs fra det populære sportsbrand Nike ud. Nike golftøj er generelt af høj kvalitet, men de andre brands er naturligvis på samme niveau. Leder du efter en cap til at skærme for solen, finder også du et stort udvalg af flotte og moderigtige muligheder blandt de mange brands her på siden.

Det er ikke bare overdelen, hvor stretch og bevægelighed er vigtigt indenfor denne populære sportsgren. Et par golfbukser eller golfshorts skal også sidde helt rigtigt og give mulighed for at lave et perfekt og uforstyrret sving.

Er du til et stilrent look på golfbanen, kan du med fordel vælge et par ensfarvede golfbukser eller -shorts i chinosdesign. Du kan også gå helt klassisk til værks og vælge et par ternede bukser, der trækker tråde til sportens tidlige oprindelse i de finere samfundslag.

Golftøj på tilbud

Engang var golf en sport for de rige, men sådan er det ikke længere. I dag er golf populært i alle samfundslag, og det betyder også, at man kan finde lækkert golftøj i mange forskellige prisklasser.

Leder du efter billigt golftøj, men ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten, så fortvivl ikke. Her på siden har vi nemlig altid flot og moderne golftøj til både herrer og damer på tilbud. Du kan med fordel klikke på søgefilteret udsalg for at få vist de mange flotte designs til nedsat pris. Rigtig god fornøjelse!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater