Storm & Marie

2 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Storm & Marie
Dianna Skirt Storm & Marie *betinget Tilbud Green
Storm & Marie
Dianna Skirt Storm & Marie *betinget Tilbud Green
162,00 kr
 
Booztlet.com
Hope Shorts Storm & Marie *betinget Tilbud Beige
Storm & Marie
Hope Shorts Storm & Marie *betinget Tilbud Beige
162,00 kr
 
Booztlet.com
Storm & Marie logo

Storm & Marie - mode med et personligt touch

I 2010 blev et dansk design- og modebrand ved navn Storm & Marie stiftet. Det er etableret af parret Signe Elisabeth Vedel og Kim Vedel Hansen, som valgte at opkalde brandet efter parrets tvillinger. Udover at brandets navn matcher tvillingeparrets, er børnene også symbol på virksomhedens standpunkter: Storm står som symbol på det energiske og livfulde, hvorimod Marie står for det mere elegante, feminine og smukke.

Kombinationen matcher samtidig designerparrets egne standpunkter og personligheder. På den måde kommer personlighederne bag Storm & Marie til udtryk gennem det helt unikke mix af stilarter. Brandets kollektioner bærer derfor præg af disse personlige kontraster. Det personlige touch kombineres med detaljer fra den skandinaviske minimalisme, og tilsammen resulterer denne kombination i nogle delikate og raffinerede designs. Storm & Marie laver med andre ord tøj til de kvinder, der ønsker at bære feminint og elegant tøj med et rebelsk twist.

Et strejf af Skandinavien

Storm & Marie udmærker sig ved at lave designs med rene linjer, skarpe detaljer og unikke prints. Lad dit klædeskab udstråle den skandinaviske natur ved at fylde det op med lækre designs og modetøj. De mange styles fra Storm & Maries kollektioner stråler af Skandinavien gennem de skønne farvevalg og smukke prints. Samtidig er der kræset for detaljerne og sørget for høje standarder, når det kommer til kvalitet og komfort. Hvis du er vild med skandinavisk design, anbefaler vi dig desuden at tage et kig på skønne brands som danske Gestuz og det svenske high street brand Cheap Monday.

Det skandinaviske udtryk og kombinationen mellem rebelskhed og elegance gør det muligt at tilpasse tøjet fra Storm & Marie til alle tænkelige begivenheder. Eksempelvis kan du bruge brandets smukke kjoler til både fest og hverdag, alt efter hvad du kombinerer dem med. For at gøre dit look mere afslappet kan du kombinere det med flotte jakker som en smart bomberjakke, hvorimod der til det festlige outfit hører sig nogle mere feminine items som høje sandaler eller funklende smykker til.

De fine styles fra Storm & Marie kan altså kombineres på kryds og tværs, alt efter hvilken stil du går efter, og hvilken begivenhed du skal klæde dig på til. Således er du garanteret et moderigtigt og personligt outfit til alle tænkelige lejligheder. Denne egenskab gør Storm & Marie til et meget anvendeligt modebrand.

Storm & Marie collage

Den tidsløse garderobe

Storm & Marie er kendt for designs med smukke teksturer, komfortable materialer samt helt enkle detaljer og snit. Alt dette, i en kombination med det feminine touch og maskuline detaljer, gør brandet til et must-have i garderoben. Der er tydeligvis mange tanker og overvejelser bag alle de lækre styles, og det har resulteret i et særligt skær af tidsløshed. En tidløshed som netop gør, at tøjet kan bruges uanset lejlighed eller aktuelle tendenser. 

Brandets produkter bærer desuden præg af Københavns hyggelige stemning og kvaliteter – og sådan vil det blive ved med at være. Rødderne har på den måde været en essentiel årsag til virksomhedens enorme succes, der både gør sig gældende i Danmark og på et globalt plan.

Storm & Marie er langt fra det eneste danske brand, der lader sig inspirere af København; også det cool brand Wood Wood emmer af en urban attitude, som særligt findes på Nørrebro, mens brandet Stig P også har dybe københavnske rødder, da det startede som en butik i Kronprinsensgade.

Det tidsløse design kommer især til udtryk gennem de helt enkle produkter, der dog altid er præget af kant og charme i form af håndmalede prints og andre unikke detaljer. Med en blanding af moderigtige tendenser og personlige detaljer er brandets designs ganske simpelt uundværlige for den modebevidste kvinde og trendsætter.

Find Storm & Marie og andet skandinavisk design på udsalg

På Katoni har vi samlet de bedste online shops ét sted, og derfor har vi et kæmpe udvalg, når det kommer til mode. Blandt udvalget finder du lækre designs fra Storm & Marie, og på grund af brandets unikke kombination af flere stilarter, kan du altid finde noget, som passer til enhver situation og personlighed.

Hvorfor ikke forkæle dig selv med tidsløst kvalitetstøj, der aldrig går af mode? Alle kollektioner fra Storm & Marie byder på kvalitet, komfort og formidable udtryk. Hvis det feminine, skandinaviske look med et twist af noget maskulinitet er noget for dig, er du kommet til det rette sted. Udvalget i kollektionerne fra dette brand dækker over alt fra accessories til kjoler og underdele, så du kommer med garanti ikke til at mangle noget.

Hos Katoni har vi sørget for, at alle har mulighed for at erobre sig et stykke skandinavisk design ved at samle de mest populære nordiske mærker. Derudover har vi gjort det nemt for dig at finde tilbud og udsalg. Brug blot vores søge- og sorteringsfiltre, og bliv præsenteret for et fantasisk udsalg. God fornøjelse med din shopping!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater