Monokinier

1 produkt
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
Mest populære
Na-kd Swimwear Genanvendt Badedragt Med V-hals - Black
NA-KD Swimwear
Na-kd Swimwear Genanvendt Badedragt Med V-hals - Black
239,00 kr
7 størrelser
na-kd.com

Smukke monokinier med masser af detaljer

En monokini er en fin mellemting mellem en bikini og en badedragt. Hvis du forestiller dig en bikini, hvor du fortil har et stykke stof mellem toppen og underdelen, har du en monokini. Det vil sige, at en sådan model ofte dækker noget af maven, hvilket mange kvinder er tilhængere af, men samtidig er den ikke lige så lukket som en almindelig badedragt.

Derfor er der rig mulighed for at pryde den med massevis af lækre detaljer, som man ikke kan på andet badetøj. Det viser sig ofte i form af flet eller snøre i siderne eller fine blondelignede elementer. Der er masser af muligheder, og monokinierne er virkelig fine og anderledes. Et perfekt valg til fashionistaen, der gerne vil skille sig ud på stranden eller ved poolen!

Monokiner med forskellige snit og farver

Et item til dig, der vil have lidt af det hele

Denne form for badetøj er ikke kun super trendy, men også helt ideel til dig, som er splittet mellem den almindelige badedragt og den noget mindre bikini. Med en monokini får du nemlig den smukke og tidløse silhuet fra badedragten, mens du samtidig nyder godt af bikiniens mere åbne model. Denne kombination er derfor perfekt til dig, som har svært ved at vælge mellem de to mere klassiske udgaver af badetøj eller gerne vil dække maven, men ikke ryggen.

Desuden giver en monokini nogle helt andre muligheder i forhold til udsmykning, og det er netop noget af det dejlige ved dette item. Der bliver i stor stil leget med detaljer og finurligheder på denne slags badetøj, og selvom man kan kalde det en bikini, der dækker lidt mere end normalt, er der stadig stor forskel på, hvor meget og hvor lidt, der kommer til syne ved en monokini.

Derfor kan du helt sikkert også finde én, du føler dig rigtig godt tilpas i. Hvis du foretrækker et endnu mere tildækket look, kan du også tage et kig på vores udvalg af badedragter med ben. Det er nemlig altafgørende for din dag ved vandet, at du føler dig selvsikker og veltilpas.

Find din nye monokini blandt at hav af skønne styles 

Rent praktisk har monokinien en fordel i forhold til bikinien. Nemlig at de to ”bikinidele” her bliver holdt sammen. Hvis du er den helt store vandhund, som elsker at lege og pjatte i vandet, kan dette godt være en fordel, da du med sikkerhed vil undgå pinlige episoder, der involverer forsvundne bikinioverdele.

Uanset hvorfor du er på udkig efter en monokini badedragt, kan vi godt forstå dig! Her hos Katoni er vi nemlig meget store fans af denne form for badetøj, og derfor har vi også et stort udvalg i vores badetøjssortiment. Monokinierne kommer i alverdens forskellige farver, mønstre og modeller, så du skal helt sikkert nok kunne finde én, der er lige efter dit hoved, og som giver dig alt det bedste både fra bikiniverdenen og verden af badedragter.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater