Blazere i velour

3 produkter
Filter / SortérHerreDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Selected Velvet - Blazer Kvinder Blå
Velour
Selected Velvet - Blazer Kvinder Blå
799,95 kr
38
Selectedfemme.com
Selected Blød Velour - Blazer Mænd Sort
Selected
Selected Blød Velour - Blazer Mænd Sort
1.399,95 kr
46 / 48 / 50
Selected.com
Etro Soft Velvet Blazer Bordeaux
Etro
Etro Soft Velvet Blazer Bordeaux
7.999,00 kr
48 / 50 / 52
Careofcarl.dk

Chikke velourblazere

Er du på jagt efter en blazer, der er stilfuld og original, er en velourblazer det helt rigtige valg. Blazere i velour har et helt særligt sofistikeret udtryk. Velourstoffets ekskvisitte udtryk tilføjer nemlig et ekstra elegant pift til blazerens i forvejen stilfulde snit. Hos Katoni finder du et stort udvalg af velourblazere til både dame og herre i et væld af forskellige farver og designs.

Hvad er det så, der gør velour så raffineret? Velour består af kort og tætsiddende luv, der står lige op på en vævet bund. Det giver materialet en fløjlsagtig overflade, der både føles superbehagelig at have på og fanger lyset på en helt unik måde. En blazer i velour giver dig dermed den perfekte kombination af velbehag og klasse.

Lækre blazere i velour til herre og dame. Sort, rød, blå, grøn, mm.

Lækre velourblazere til damer

En velourblazer kan både bruges som en let jakke i de varmere sæsoner og som overdel til et jakkesæt til mere fine anledninger. Velourblazere fås i forskellige grader af stivhed, hvor de stramme og figursyede designs er perfekte til et skarpt jakkesætslook, mens de blødere udgaver er oplagte til et tilbagelænet hverdagsoutfit.

Leder du efter en allround blazer i velour til dame, er det et sikkert valg at gå efter en blazer i en mørk eller afdæmpet nuance såsom blå eller grå, der nemt kan matches til mange forskellige outfits. Vil du gerne have lidt mere knald på looket, er en rød, grøn eller lilla blazer måske lige dig. Lange blazere har en skøn elegance over sig, og er du vild med det feminine udtryk, kan du vælge en model med bælte i livet, der fremhæver taljen.

Til mere festlige anledninger er en velourblazer perfekt til at give dit outfit et ekstra strejf af glamour. Der er heller ikke noget mere festligt end en kjole i velour, og leder du efter det perfekte outfit til nytår eller til årets julefrokost, så tag et kig i vores samling af velourkjoler.

Hvad er hottere end en fyr i velourblazer?

Tiger of Sweden er et af de mange modebrands, der har udnyttet velourblazerens afslappede elegance i deres herretøjskollektioner. Er du på jagt efter en cool velourblazer til herre, kan det bestemt anbefales at tjekke dette strømlinede brand ud.

De mest populære farver til herre er - måske ikke så overraskende - sort og mørkeblå, og skal du bruge din blazer til mange forskellige anledninger, er det en god idé at vælge en mørk farve, der passer til det meste. Vil du derimod gerne lyse lidt op og sammensætte et personligt og farverigt look, er en rød, bordeaux, grøn eller lilla herreblazer et superkækt alternativ.

Flyd med på et hav af bølgende velour

Selvom alle velourblazere har en helt særlig elegance over sig, kan blazere i velour bruges til et væld af forskellige anledninger. Du kan sagtens være både chik og afslappet i et par lækre jeans, en hvid T-shirt og en blød blazer i velour. Men du kan også bruge din velourblazer til et stramt businesslook eller et bryllup.

Mulighederne er mange, og det nemt at fortabe sig i de mange lækre designs, når man klikker rundt i samlingen af velourblazere på vores side. Sæt dig bare godt til rette, og lad dig flyde med. Hvis du vil gøre et ekstra godt køb, kan du hoppe ind på vores udsalgsside, hvor du jævnligt finder forskellige velourblazere på tilbud. Rigtig god fornøjelse!

Find blazere hos disse populære brands:

 

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater