Maxikjoler med ærmer

6 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Na-kd Boho Rummelig Maxikjole - Yellow
NA-KD Boho
Na-kd Boho Rummelig Maxikjole - Yellow
279,00 kr
8 størrelser
na-kd.com
Na-kd Trend Strikket Kimono Kjole - Beige
NA-KD Trend
Na-kd Trend Strikket Kimono Kjole - Beige
489,00 kr
7 størrelser
na-kd.com
Picked By Hanna Schönberg Kjole Med Frynsedetalje - Green
Picked by Hanna Schönberg
Picked By Hanna Schönberg Kjole Med Frynsedetalje - Green
195,60 kr
8 størrelser
na-kd.com
-50%
Printed Light Crepe Ls Maxi Dress - Black - Ganni - Sort S
Ganni
Printed Light Crepe Ls Maxi Dress - Black - Ganni - Sort S
699,00 kr 1.398,00 kr
S
Qnts.dk
Na-kd Trend Strikket Maxikjole Med Udskæringsdetalje - Green
NA-KD Trend
Na-kd Trend Strikket Maxikjole Med Udskæringsdetalje - Green
209,00 kr
7 størrelser
na-kd.com
In Front Lolly Lang Skjorte, Farve:, Størrelse: S, Dame
In Front
In Front Lolly Lang Skjorte, Farve:, Størrelse: S, Dame
299,50 kr
S
Fashionfifteen.dk

Elegant i en langærmet maxikjole

Maxikjoler er, som navnet antyder, kjoler med maksimal længde. Altså typisk så lange, at de kun lige stopper, inden kjolen når jorden. De har et særligt bohemet look, der er velegnet til bare tæer og lune sommerdage.

En maxikjole behøver dog ikke at være forbeholdt en casual sommerstil. De senere år er også elegante maxikjoler med lange ærmer blevet populære blandt både yngre piger og kvinder. Med ærmer - om de er korte eller lange - bliver looket lidt mere formelt og mindre sommerligt. Brug kjolen til et festligt look med fine sandaler eller stilletter eller dress den ned med rå støvler eller sporty sneakers. Brug din maxikjole på en måde, så den matcher din personlige stil.

Kjoler med ærmer i alle afskygninger

Efterhånden fås maxikjoler med ærmer i et væld af modeller, farver og pasforme. En langærmet maxikjole kan se super elegant ud til aftenbrug, mens en maxikjole med korte ærmer eller måske bare stropper er velegnet til en dag i haven eller på stranden. Maxikjoler kan altså styles på mange forskellige måder, så prøv dig frem - kun fantasien sætter grænser.

Maxikjoler med ærmer i forskellige længderÆrmelængden kan være alt fra T-shirt ærmer, 3/4-ærmer eller helt lange ærmer, så vælg blot den slags, du synes er pænest og mest flatterende til din krop. Vil du eksempelvis gerne vise dine arme frem, men ikke huden, kan du vælge et tætsiddende ærme i stretchy stof. Har du ikke lyst til at sætte fokus på dine arme, er skønne flagermusærmer med masser af vidde et oplagt valg.

Looket, man ønsker at skabe, bestemmes også meget af materialet, figuren og farven på kjolen. Eksempelvis kan en sort maxikjole i et materiale som chiffon eller silke sagtens være så elegant, at den vil kunne bruges til som en gallakjole. Tilsæt høje stilletter, en elegant clutch og synlige smykker, og du har det perfekte party outfit. 

Find din nye yndlingskjole hos de bedste brands

Hos Katoni er vi også helt vilde med lange kjoler, og derfor har vi samlet et stort udvalg af maxikjoler med ærmer i forskellige længder og faconer. Blandt udvalget er mange danske fashion brands repræsenterede i denne sæson, da flere af de kendte mærke i år er kommet med gode bud på den perfekte maxikjole til 2023.

Lad dig eksempelvis inspirere af kjolerne fra Stine Goya, der er kendt for deres mange fine farver og mønstre. Mærket har eksisteret siden 2006 og er stiftet af tidligere model Stine Grethe Jensen. Maxikjolerne fra dette brand er til dig, der elsker feminine farver og smukke silkeprints. 

En anden dansk design darling er mærket Minimum, der har hovedsæde i Danmarks næststørste by Aarhus. De laver tøj til budgetvenlige priser i tråd med tidens trends. Denne sæson har de derfor også adskillige bud på sommerens maxikjole med ærmer blandt deres mange fine kjoler. Her er der chance for at gøre et godt køb!

Inden for highstreet-genren er også Bestseller brandet Vila værd at fremhæve, da de ligeledes har maxikjoler i kjolekollektionen. Hos dette feminine brand finder du tøj, og særligt kjoler, til priser, som langt de fleste kan være med på. Mærket har eksisteret siden 1994 og har siden været en favorit blandt prisbevidste kvinder.

Der er altså rig mulighed for at finde din nye maxikjole med ærmer her hos Katoni. Hvad end du er til kjoler med korte ærmer, lange ærmer, ærmer i vilde eller neutrale farver, i løs eller stram pasform, kan du søge efter det her på sitet. Du finder naturligvis også lidt kortere styles med ærmer - tjek i så fald blot de knælange kjoler ud. Lad dig friste af de mange kjolekreationer og find frem til din personlige favorit.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater