Blondeshorts

3 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
Mest populære
-75%
Vila - Viboudoir Shorts - Shorts Til Damer - Lyserød - S
Vila
Vila - Viboudoir Shorts - Shorts Til Damer - Lyserød - S
50,00 kr 200,00 kr
S
Kingsqueens.dk
-75%
Vila - Viboudoiri Shorts Tb/ki - Shorts Til Damer - Lyserød - Xs
Vila
Vila - Viboudoiri Shorts Tb/ki - Shorts Til Damer - Lyserød - Xs
50,00 kr 200,00 kr
XS
Kingsqueens.dk
-75%
Vila - Viboudoiri Shorts Tb/ki - Shorts Til Damer - Sort - Xs
Vila
Vila - Viboudoiri Shorts Tb/ki - Shorts Til Damer - Sort - Xs
50,00 kr 200,00 kr
XS
Kingsqueens.dk

Kvinder iklædt blondeshorts i forskellige materialerDe feminine blondeshorts

Shorts er for langt de fleste kvinder forbundet med det ultimative summer look. Et par shorts kommer typisk på, når temperaturene er høje nok og benene tilpas solbrune. Dette item findes naturligvis i mange forskellige stile og modeller og i alle former for materialer fra denim til silke. Derudover findes de også i en heldragtsversion - nemlig de skønne playsuits

Særligt blondeshorts er populære blandt mange kvinder, da de giver et feminint og elegant udtryk. På dame shorts med blonder sidder blondekanten typisk nederst på benåbningen og eventuelt også i bukselinningen. Det giver en flatterende overgang fra stof til hud og får dine lår til at fremstå endnu mere lækre.

Blondeshorts kan være løse i pasformen eller sidde til, og de kan være alt fra ultra korte til knælange - sidstnævnte bruges ofte som en form for cykelshorts, der er praktiske under den korte kjole. Mange blondeshorts designes typisk i hvid for et bohemet, rent og uskyldigt look eller i sort for et mere elegant aftenudtryk. Ønsker du at bruge dine shorts med blonder hele året rundt, så tag et par kraftige strømpebukser på indenunder, når sommervarmen forsvinder.

Blonde, blonde og atter blonde

Det er ikke kun på shorts, at blonder tager sig godt ud. En blondekjole er et oplagt bud på både en sød sommerkjole eller en stilet cocktail dress. Blonder har nemlig den effekt, at de giver hele dit outfit et super feminint og eksklusivt udtryk. Rigtig mange af nutidens brude vælger også at have blonder, i større eller mindre grad, på deres brudekjoler. I det hele taget har blonder fået en renæssance de senere år på alt fra undertøj til kjoler, shorts, overdele og endda strømper.

Blonder menes at have været brugt på beklædning siden 1850 og har alle dage været forbundet med noget fint og elegant. Skulle du synes, at blondeshorts eller en kjole fyldt med blonder eller lige vovet nok, kan du istedet gå efter en blondetop. En overdel med blonder kan nemlig sagtens dresses ned med et par velsiddende jeans og et par cool, rå støvler.

Opdater din sommergarderobe hos Katoni

Når sommeren 2023 er her, eller du står og skal på en solskinsferie, kræver det ofte en fornyelse af garderoben. Efter en lang og kolde vinter trænger mange af os nemlig til at få nogle lettere og lysere items ind at hænge på bøjlestangen.

Derfor har vi her hos Katoni allerede nu samlet alle vores sommerfavoritter. Udover shorts med blonde og blondekant har vi også denimshorts, kakishorts og lædershorts i vores sortiment. Lad dig eksempelvis inspirere af de mange forskellige shorts fra det danske mærke Only. Mærket er en del af modekoncernen Bestseller og designer trendy tøj til budgetvenlige priser. Du kan derfor roligt shoppe løs med god samvittighed.

Og så lige et godt råd: Når man efter en sæson uden solstrejf første gang skal iføre sig shorts, kan det måske virke en smule grænseoverskridende. Husk dog, at man kommer langt med en god bodyscrub, en fugtivende creme og en diskret selvbruner. Hurtigt kan du hjemme på badeværelset udstyre dig selv med velplejede, brune ben, der tager sig godt ud i de nyindkøbte shorts med blonder.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater