Georg Jensen julepynt

3 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Georg Jensen
-0%
Maria Berntsen Season Forlænger Til Lysestage Guldbelagt
Georg Jensen
Maria Berntsen Season Forlænger Til Lysestage Guldbelagt
689,00 kr 690,00 kr
 
Kitchentime.dk
-0%
Maria Berntsen Season Lysestage Guldbelagt
Georg Jensen
Maria Berntsen Season Lysestage Guldbelagt
689,00 kr 690,00 kr
 
Kitchentime.dk
Maria Berntsen Harmony Lysestage Guld
Georg Jensen
Maria Berntsen Harmony Lysestage Guld
1.180,00 kr
 
Kitchentime.dk

Klassisk Georg Jensen julepynt

Hvis du er vild med stilrent og klassisk dansk design, ejer du med stor sandsynlighed allerede Georg Jensen julepynt. Måske har du en samling Georg Jensen julelysestager i din vindueskarm, eller juletræet er hvert år fyldt med elegante julelysholdere. Hvis ikke, så glæd dig til at shoppe rundt i vores sortiment af Georg Jensen julepynt. Her finder du en verden af elegante pynteting, som kan sprede julehygge på en stilfuld måde.

Georg Jensen er uden tvivl et af de største danske designbrands. Siden 1904 har de leveret dansk design af højeste kvalitet. Brandet er kendt for sit unikke stilrene udtryk og høje håndværksmæssige kvalitet. Det gælder selvfølgelig også Georg Jensen julepynt, som er elsket af designkendere i hele verden.

Klassisk Georg Jensen julepynt; hjerte, stjerne, stage, juletræspynt, juletræslysholder og meget mere.

En verden af julepynt i sølv og guld

Brandets klassiske julepynt er i skinnende guld og sølv, og det er gennemgående i alt fra den ikoniske Georg Jensen juletræsstjerne til den lille Georg Jensen julelysholder i forskellige afskygninger. Kollektionen er næsten udelukkende holdt i guld og sølv, og den strømlinede, klassiske og elegante stil er ikke til at tage fejl af blandt markedets andet julepynt – Georg Jensen julepynt er noget særligt.

En undtagelse til reglen om de skinnende materialer er de tekstiler, brandet beskæftiger sig med – især op til jul. Du kan blandt andet nyde et flot Georg Jensen juletræstæppe, der komplementerer dit træs juleornamenter. Mønsteret på juletræstæppet er desuden det samme som på en Georg Jensen juledug, så det hele ender med at passe smukt sammen.

Er du på jagt efter et elegant og stemningsspredende Georg Jensen juleophæng, så tag et kig på et smukt, blankt julehjerte eller en juleklokke, der både kan bruges som juletræspynt og til ophæng. En Georg Jensen juleuro eller en af brandets elegante julestager vil garanteret også klæde din juleindretning. Leder du specifikt efter lysestager, er der endnu flere muligheder af finde i vores samling af julestager fra mange forskellige brands.

Du kan desuden hvert år finde et nyt Georg Jensen juleornament i serien Årets julepynt. Hvert år er der en ny juleuro, som du kan hænge på træet eller måske på en krog fra loftet – du vil med garanti imponere dine gæster med din store samling, hvis du har uroer helt tilbage fra traditionens start i 1984.

Georg Jensen juletræspynt

Ønsker du dig et smagfuldt og stilrent juletræ, er Georg Jensen det rigtige brand for dig. Brandet står nemlig bag et væld af fine ornamenter til juletræet såsom en juletræslysholder, julekugle, juleklokke og selvfølgelig julestjerner. Er du på jagt efter julepynt, som kan give modspil til Georg Jensens julepynt, så tjek de papirlette design fra brandet Nordstjerne ud. Nordstjernes pynt står i flot kontrast til det guld og sølv metal i din Georg Jensen julepynt.

Leder du specifikt efter en stor julestjerne til at pryde toppen af dit stilfulde juletræ, står Georg Jensen bag et af de mest populære design: den kendte Christmas Collectibles julestjerne. Den har et elegant fold-ud-design, som gør, at stjernen er lige smuk fra alle vinkler. Denne Georg Jensen julestjerne findes i flere størrelser, og du kan desuden bruge den som uro ved for eksempel at hænge den fra loftet.

Georg Jensen er kort sagt det perfekte brand for dig, der elsker elegant julepynt i høj kvalitet. Georg Jensen julepynt findes desuden til enhver smag, så du altid er sikker på at finde et juleornament eller juleophæng, som du kan lide. Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige julestjerne, funklende julekugler eller den perfekte gave, finder du et væld af stilfulde og kvalitetsstærke muligheder i vores sortiment. Du kan også kigge på vores udsalgsside for at finde din Georg Jensen julepynt på tilbud. Glædelig jul og god shoppelyst!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater