Mærker

A
B
C
D
E
F
G
H
J
K
L
M
N
P
R
S
T

Enormt online udvalg af sko- og tøjmærker

Er du også en af dem? En af dem, der ofte søger en meget specifik style fra et bestemt mærke? Eller måske er du en af dem, der har en håndfuld yndlingsmærker, som bare altid passer i både størrelse og udtryk? På Katoni har vi gjort det nemt for dig at finde frem til dit favorit sko- eller tøjmærke. Her under ”mærker” finder du altså samtlige brands, der lige nu er repræsenteret på Katoni. Over 2.000 mærker som du kan shoppe løs blandt.

Fra budgetvenlige til eksklusive tøjmærker

Katoni er stedet, hvor du finder et stort antal tøjmærker til damer og herrer. Uanset hvilken stil du har; dit køn og din alder; hvor mange penge, du vil bruge på tøj; og hvilke brands, der virker for dig, finder du det med stor sandsynlighed blandt vores mange mærker.

Er du danskeren med et bankende hjerte for Skandinavisk design? På Katoni har vi naturligvis også en stor samling af de lækreste tøjmærker fra Norden. Fra de skønne danske basis brands som Samsøe & Samsøe, Gestuz, Ganni og Mads Nørgaard til de eksklusive tøjmærker by Malene Birger, Baum und Pferdgarten og Bruuns Bazaar samt svenske Tiger of Sweden. Er skandinavisk, minimalistisk stil lige dig, så findes et bredt udvalg på Katoni!

De skønne Skandinaviske tøjmærker

Katoni er stedet, hvor du finder et stort antal tøjmærker til damer og herrer. Uanset hvilken stil du har; dit køn og din alder; hvor mange penge, du vil bruge på tøj; og hvilke brands, der virker for dig, finder du det med stor sandsynlighed blandt vores mange mærker.

Skomærker til ham og hende

Her på Katoni finder du mindst ligeså mange skomærker. Sneakers er ikke til at komme udenom, uanset om du er pige eller fyr, og Nike, Adidas, New Balance og Vans finder du i massevis. Til det mandlige køn er skomærker som Rieker, Lloyd, Timerland og Wolverine oplagte valg til både sommerens lave sko og vinterens støvler. Og til pigerne findes et stort udvalg af skomærker som Billi Bi, Aldo, Bianco, Vagabond og Sofie Schnoor.

Nem søgning blandt tusindvis af mærker

Og det er kun en brøkdel af de mange repræsenterede brands. Listen her på Katoni indeholder et væld af såvel ukendte som kendte tøjmærker, og de er absolut et kig værd. Listen over mærker er lang, så du kan vælge at taste brand-navnet ind i søgefeltet eller brug bogstaverne, hvis du hurtigt vil frem til det, du søger.

Er du derimod ikke så mærke-fokuseret, kan du med fordel benytte dig af kategorierne her på Katoni. Så er det lige meget, hvilket mærke din nye sorte kjole har i nakket, eller om det nye par blå jeans er Hilfiger, G-Star eller noget helt tredje, så vil kategorierne være dig en stor hjælp.

Vælg filter:
 • Køn
  • Kategori
   • Størrelse
    • Farve
     • Mærke
      • Pris
      • Kun udsalg
      • Kun gratis fragt
      • Kun gratis retur
      • Kun e-mærket
      Annuller
      Se alle resultater