Aida tallerkner

3 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Aida
Odgaard Tallerken Dyb 22 Cm 4
Aida
Odgaard Tallerken Dyb 22 Cm 4
129,00 kr
 
Kitchentime.dk
Raw Desserttallerken 20 Cm
Aida
Raw Desserttallerken 20 Cm
68,00 kr
 
Kitchentime.dk
Groovy Tallerken Dyb 22 Cm
Aida
Groovy Tallerken Dyb 22 Cm
33,00 kr
 
Kitchentime.dk

Dæk bordet med fine Aida tallerkner

Aida er et dansk mærke, som siden 1953 har været med til at forskønne danskernes hverdag. For eksempel designer de et væld af smukke tallerkner, som i sandhed kan være med til at gøre hverdagen lidt dejligere.

De mange fine Aida tallerkner kan naturligvis også bruges til at dække op til festmiddagen, og eksempelvis er de stilrene, firkantede modeller meget populære. En firkantet tallerken er noget lidt ud over det sædvanlige, og det kan være et godt trick til at gøre middagsbordet lidt anderledes. Ved for eksempel at kombinere store, runde tallerkner med frokosttallerkner fra serien Bistro Square opnår du en finurlig og interessant kontrast.

Aida tallerkner i sort, hvid og rosa, inkl. Poul PavaBorddækning for enhver smag

Aida er blandt andet meget kendte for deres firkantede tallerkner, men også deres linje Relief har opnået stor popularitet. Denne serie byder på smukke, hvide tallerkner med stilrene dekorationer på fanen, der går rent hjem på ethvert bord.

Du kan også vælge en trendy tallerken fra RAW-serien, som byder på cool stentøj i neutrale farver. Disse Aida tallerkner vil helt sikkert hitte hos designelskeren, som sætter en ære i at dække et smukt og moderigtigt bord.  

Vil du prøve kræfter med noget lidt anderledes, kan du få mange af deres tallerkensæt i sort, hvilket er noget helt andet, end man er vant til. Det kan imidlertid se utroligt smukt ud kombineret med eksempelvis en tidløs, hvid dug, bestik i guld og rustikke, nordiskinspirerede pyntegenstande på bordet.

Find Aida tallerkner her på siden

Dette danske brand kommer vidt omkring og er bestemt ikke bange for at prøve noget nyt af i deres designlinjer. Derfor er der også stor chance for, at du kan finde en Aida tallerken, som du vil elske.

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af Aida tallerkner, men der er naturligvis også andre mærker i udvalget, eksempelvis tallerkner fra Kähler og tallerkner fra Pillivuyt. Du kan altid finde masser af spritnye sager i sortimentet, men du kan også med fordel tage et kig på vores store udsalgsside, hvor du kan finde mange fine tallerkner på tilbud.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater