Tilmeld outlet

Tøj og sko outlets

Her finder du en liste over de danske tøj, sko og fashion outlets, der bliver afholdt i 2018.

   Hvordan fungerer det?

   Vælg din placering, søgeradius, hvor mange resultater du ønsker at få vist og den form for outlet, du søger. Du kan vælge mellem outlets med fast placering og faste åbningstider eller de store messe outlets, der bliver afholdt på bestemte datoer i løbet af 2018.

   Ønsker du at se den fulde liste over outlets og lagersalg i år, kan du vælge datooversigten. Her får du den komplette liste over alt fra de konstante outlets, messerne i løbet af året og pop-up lagersalg.

   Vi er vilde med gode tilbud

   Hos Katoni er vi vilde med gode tilbud, og vi har derfor samlet masser af tøj, sko og accessories fra en lang række online shops. Det gør det nemmere for dig at finde de bedste priser på din nye modeinvestering.

   Online shopping er let og bekvemmeligt, men selvom det står vores hjerte nært, er der også noget berusende over at gå rundt i de forskelligt indrettede butikker på jagt i store, uoverskuelige bunker af tøj og sko.

   At slås med andre om det sidste par af de dér støvler som var vi Isla Fisher i ’Confessions of a Shopaholic’ filmen. At falde fuldstændig i svime over at finde kjolen, hængende der på bøjlen til halv pris. Enhver med den mindste snert af Carrie Bradshaw i maven vil kunne forstå.

   Du kan spare oceaner af penge på din nyeste fund af flotte festkjoler eller lækkert sportswear. Faktisk kan du spare helt op til 80 procent på dine køb. Så synes du også, det er vanvittigt at betale overpris når du kan få den helt samme kvalitet på de kendte mærker inden for tøj, sko boligtilbehør mm. på de danske fashion outlets? Outlets giver dig priser, der er til at forstå!

   Liste over fashion outlets

   Fordi vi elsker tøj, sko og accessories I enhver afskygning, har vi samlet en lang række danske fashion outlets her på siden. Du kan derfor altid tjekke Katoni for en opdateret liste over de tøj og sko outlets, der foregår i nærheden af dig i løbet af 2018.

   En du fra Aarhus lige som os, så ved du sikkert godt, at Ridehuset indbyder til outlet i løbet af foråret. Men hvornår er det nu lige, at det er? Københavnere er helt med på, at Forum vrimler med shoppehungrende mennesker nogle dage i oktober, men hvilke dage er det nu, Designer Forum ligger på? Og kunne der måske gemme sig et helt ny og spændende outlet, du slet ikke vidste noget om?

   Måske går du og venter på, at dit favorit brand skal holde et outlet. Vi holder os opdateret, så vi kan fortælle dig, hvornår du skal forberede dig på et glødende kreditkort, når du kører det igennem terminalerne hos mærker som Samsøe & Samsøe, Designers Remix eller måske by Malene Birger.

   Kommer du til en ny by, kan du spare tiden med at forsøge at finde rundt fra den ene butik til anden ved at besøge det nærmeste outlet, hvor du ét samlet sted finder de store udvalg af produkter og mærkevarer.

   Outlets for enhver smag

   Måske står du over for at skulle vælge jakken til vinteren, eller du har måske lige meldt dig ind i træningscentret og mangler noget lækkert sportstøj. Det kan være hårdt for pengepungen og uoverskueligt at fylde garderoben op med alt, hvad du mangler eller har udset dig som dit næste køb.

   Men hvad end det drejer sig om praktisk beklædning til vinteren, lækkert og fint badetøj til de varme juli og augustdage eller inspiration til boligindretningen, samler outlets det hele på ét sted. Er du særligt interesseret i sportstøj og –tilbehør, kan du drage fordel af de mange sports outlets, der hele året rundt og mange steder i landet sætter fokus på det fedeste inden for sportsgear.

   Mangler vi et outlet, så skriv til os

   Vi gør, hvad vi kan for at holde listen opdateret. Men er der smuttet et outlet i farten, eller ligger du som virksomhed inde med oplysninger om et nyt outlet, så skriv endelig til os. Med din hjælp kan vi bedre sikre, at listen her på Katoni er up-to-date.

   Vælg filter:
   • Køn
    • Størrelse
     • Farve
      • Mærke
       • Pris
       • Kun udsalg
       • Kun gratis fragt
       • Kun gratis retur
       • Kun e-mærket
       Annuller
       Se alle resultater