Pura Lopez sko

2 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Pura Lopez
110 Heel Pumps
Pura Lopez
110 Heel Pumps
1.719,00 kr
38 1/2 / 37 / 39 / 40
Miinto.dk
Pumps
Pura Lopez
Pumps
1.719,00 kr
38
Miinto.dk

Så længe der er kvinder...

... er der brug for smukke sko. Det kan de fleste nikke genkendende til - også hos det spanske skomærke Pura Lopez, som efterhånden har mange års skoproduktion på bagen. Vi skal helt tilbage til et lille skoværksted i 1956, hvor designer og grundlægger Antonio Lopez Moreno begyndte at fremstille spanske modesko i høj kvalitet.

Meget er sket siden, men Pura Lopez sko bliver stadig fremstillet med lige så stor præcision og passion som i 1950’erne. Førsteklasses håndværk, feminine silhuetter og skrædderkunst af topkvalitet er stadig de bærende elementer hos mærket.

Pura Lopez er udviklet fra en lang familietradition inden for design og håndværk, og selvom tiderne har ændret sig siden mærkets spæde start, er visionen altså stadig at tilbyde den mode- og kvalitetsbevidste kvinde eksklusivt fodtøj, der er gennemført helt ned til den mindste detalje.

Luksus til fødderne

Pura Lopez er langt mere end blot et skomærke. Mærket er nemlig samtidig navnet på Antonios datter, der både er mærkets øverste designer og store inspirationskilde. På den måde er familiehåndværket gået i arv fra generation til generation, og Pura Lopez’ opvækst har derfor siden begyndelsen været præget af sko og produktionen af disse. Dette har givet mærkets designer en helt særlig og omfattende viden og forståelse for teknikker, konstruktioner og design, og resultatet taler for sig selv.

Den helt særlige og traditionsbundne forståelse for skoproduktion er at spejle i hvert eneste eksemplar af Pura Lopez sko. Passion og perfektionisme gennemsyrer hver sko, støvle og stilet. Tynde stiletter, brudesko, støvletter, chunky hæle, pumps og sandaler - Pura Lopez kan det hele og meget mere! Kollektionerne er altid fyldt med moderigtige lækkerier, som du kan forkæle dine fødder med - uanset hvad lejligheden byder på.

Måske drømmer du om et par af mærkets ikoniske modeller? Eller også vil du gerne prøve kræfter med sæsonens største trends? Pura Lopez garant for det hele. Mærkets mange skomodeller karakteriseres især ved det gennemgående brug af hæle, luksuriøse detaljer og spændende nuancer, der strækker sig helt fra de mere neutrale til de modige og prangende af slagsen.

Pura Lopez designer sko til alle anledninger og alle årstider. Mærket har to faste kollektioner årligt og er måske især kendt for sine komfortable og elegante støvletter, flotte pumps og ikke mindst mærkets feminine ballerinaer, der egner sig perfekt til en hverdag på kontoret tilsat faconsyet skjorte og bløde stofbukser.

Find dine nye Pura Lopez sko på udsalg

Som kvinde kan du aldrig få for mange sko og stiletter. Den perfekte skosamling har sko til alle årets begivenheder og alle tænkelige vejrforhold. Her på Katoni byder vi dig velkommen til et spændende univers af skønne sko, støvler og sandaler! Vi har samlet alle dine yndlings online shops og sørget for, at du kan shoppe alle de sko, du overhovedet kan drømme om til internettets bedste priser.

Hvis du skal være festens ukronede dronning, skal du lade dine fødder glide i Pura Lopez’ ikoniske ’Kameron’ pump. Vil du omvendt undgå ømme fødder sidst på natten, er mærkers ballerina model din trofaste følgesvend.

Er du vild med stiletter og støvler til skarpe priser? Så er du ikke alene. På linje med Pura Lopez sko har engelske Aldo specialiseret sig i moderigtige sko og støvler til skønne priser, og mærket er uden tvivl værd at tage et kig forbi, hvis du ligesom os er en stor skoentusiast. God fornøjelse!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater