Danefæ tøj

3 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Danefæ
Danefæ, Vesterhav Regnfrakke, Sort/sort
Danefæ
Danefæ, Vesterhav Regnfrakke, Sort/sort
1.200,00 kr
S / M / L / XL
Superlove.dk
Danefæ Kjole, Prim, Warm Indigo Markblomst
Danefæ
Danefæ Kjole, Prim, Warm Indigo Markblomst
750,00 kr
M / XL
Superlove.dk
Danefæ Kjole, Beth, Navy
Danefæ
Danefæ Kjole, Beth, Navy
580,00 kr
S / M / L / XL
Superlove.dk

Danefæ tøj til det danske vejr

Det danske tøjmærke Danefæ har i mere end 10 år fremstillet farverigt, sjovt og robust overtøj, der passer perfekt til en aktiv hverdag. Der er tale om tøj, som på bedste vis imødekommer det omskiftelige danske vejrs mange udfordringer. De har specialiseret sig i at lave funktionelt og robust overtøj til børn såvel som voksne. Mærkets overtøj holder dig på en og samme tid både varm, tør og yderst velklædt.

Danefæs smarte overtøj har en række praktiske funktioner, der imødekommer det nordiske vind og vejr. Derudover betyder det flotte, farverige design samt komfortable pasform, at du i jagten på funktionalitet hverken behøver gå på kompromis med komfort eller design. 

Danefæ til voksne byder på overtøj skabt ud fra skitøjsprincipper og med sine tapede sømme og en vandtæthed på minimum 5000 mm/mg. holder selv det værste vind og blæst ude samtidig med, at det lader din hud ånde. Danefæ tøj er altså helt perfekt til den travle og aktive hverdag, der ofte sætte høje krav til tøjets funktionalitet og kvalitet. Af andre mærker, der også passer perfekt til en sådan hverdag, kan nævnes outdoor brandet The North Face. Det finder du ligeledes her på siden. 

Funktionalitet og farverigt design

Klædelighed, enkelthed, bevægelighed og farveglæde er alle nøgleord for brandet, og det er tydeligt afspejlet i alle deres styles.

Danefæs succeshsistorie startede med mærkets populære regnjakker målrettet voksne. Regnjakkerne endte med at blive så populære, at de blev et fast inventar i det danske bybillede. Det resulterede i, at efterspørgsmålen efter alle mærkets andre produkter kun blev højere og højere. I dag finder du et bredt udvalg af Danefæ tøj til både børn og voksne. Det betyder, at du har mulighed for at finde præcis det overtøj, der passer til dine personlige behov. 

Danefæs overtøj afspejler på alle måder det gamle danske ordsprog om, at der ikke findes dårligt vejr – kun dårlig påklædning. Alt vejr er nemlig godt vejr, hvis du vælger at investere i et eller flere stykker Danefæ overtøj. Mærket har et mål om at designe og producere tøj, der holder dag efter dag og vask efter vask. Denne ambition sikrer dig derfor også, at tøjet opfylder høje standarder inden for alt fra rivstyrke og slidstyrke til farveægtehed samt vind- og vandtæthed. Kombiner med et par praktiske Ecco støvler, og du er klar til at indtage naturen i al slags vejr. 

Som du nok kan fornemme, er kvaliteten og funktionaliteten hos dette brand i absolut verdensklasse. Men det er langt fra alle mærkets anerkendte egenskaber. Danefæs designs er nemlig ovenikøbet super farverige og alsidige, mønstrene er sjove og unikke, og mærkets materialesammensætninger sørger for en blød og behagelig pasform.

Find Danefæ tøj på udsalg hos Katoni

Danefæ designer og producerer tøj, der holder til alt det, hverdagslivet måtte byde på. Mærkets kvalitet er faktisk så høj, at tøjet sagtens kan have mere end én ejer og holde i mange år. Danefæ er derfor det ideelle valg, hvis du er på jagt efter praktisk og funktionelt overtøj, der langt fra behøver at være kedeligt, bare fordi det er praktisk.

Vinterjakker, regnjakker eller overgangsjakker - uanset hvad du end måtte være på udkig efter, byder Danefæ på et bredt udvalg af praktiske og farverige jakker. Her på siden har vi samlet de absolut bedste styles og sørget for, at du kan shoppe Danefæ udsalg ved hjælp af vores smarte ’Kun udsalg’ filter. På den måde kan du få kvalitet, kreativt design og funktionalitet til en skarp pris. Hvad venter du på?

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater