Anna Field kjoler

4 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Anna Field
-29%
Kjole Jersey Dress
Anna Field
Kjole Jersey Dress
209,00 kr 298,00 kr
 
Ellos.dk
-29%
Kjole 50's Jersey Jaquard Dress
Anna Field
Kjole 50's Jersey Jaquard Dress
298,00 kr 425,00 kr
 
Ellos.dk
-30%
Kjole Med Slå Om-udskæring
Anna Field
Kjole Med Slå Om-udskæring
209,00 kr 299,00 kr
 
Ellos.dk
-40%
Slå Om-kjole Af Jersey
Anna Field
Slå Om-kjole Af Jersey
223,00 kr 372,00 kr
 
Ellos.dk

Anna Field kjoler til den alsidige garderobe

Anna Field er et tysk mærke med base i Berlin, som designer alt inden for kvindemode. De byder både på et stort udvalg af lækkert kvindetøj og accessories. Især er de kendt for deres flotte jerseykjoler, som både er virkelig flotte og komfortable at have på.

De mange skønne Anna Field kjoler kan bruges til både hverdag og fest, og de har et helt særligt udtryk. Mange af modellerne kommer i smukke, klare farver, specielle mønstre og med sjove detaljer, så der er helt sikkert noget til enhver lejlighed, hvad end du skal på arbejde, til familiefødselsdag eller en tur i byen.

Anna Field logo og kjolerUd over at kjolerne er meget alsidige og kan bruges til forskellige ting, er de også virkelig lækre. En stor del af disse styles er lavet i skønt jerseymateriale, hvilket gør, at komforten er helt i top, samtidig med at du ser dejlig ud. Så er du klar til at styre på arbejdsmarkedet, dansegulvet eller noget helt tredje!

Fine farver og pæne prints

Hvis du er på udkig efter en kedelig og gennemsnitlig kjole, er en Anna Field kjole nok ikke det rette valg. Her er alle designs nemlig noget lidt ud over det sædvanlige, og der er en enorm detaljerigdom på hver og en af dem. Det er tydeligt at se, at de mange flotte design er gennemtænkt helt ned til mindste detalje, og der er intet, der er overladt til tilfældighederne.

De mange fantastiske Anna Field kjoler kommer ofte i et bredt udvalg af smukke farver, så du kan finde én, der passer til lige nøjagtig din hud- og hårfarve. Derudover er designerne bag ikke bange for at lege med prints og mønstre i alverdens afskygninger. Stort set alle kjolerne har en form for mønster – i det mindste på en del af kjolen - og det er med til at give kjolerne så meget personlighed.

Skil dig ud fra mængden med en Anna Field kjole

Der er et væld af muligheder med Anna Field kjoler. Du kan få dem i alverdens farver, mønstre og modeller, så der er helt sikkert (mindst) én, der passer perfekt til lige netop dig. Du kan både finde lange og korte kjoler, hverdagskjoler og festkjoler og kjoler i masser af forskellige materialer.

Fælles for alle kjolerne er naturligvis, at de er unikke, smukke og noget helt for sig selv – præcis lige som dig! Med en kjole fra dette tyske mærke kan du på bedste vis udtrykke din personlighed igennem din stil, og med en Anna Field kjole skiller du dig uden tvivl ud fra mængden.

Her hos Katoni har vi samlet et stort udvalg af smukke kreationer fra dette lækre brand. Foruden kjolemodeller finder du også accessories som eksempelvis støvler fra Anna Field. Så hvis du tager et kig på vores sortiment, er vi helt sikre på, du nok skal finde dig en ny garderobefavorit i blandt de mange flotte items.  

Se også:

 

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater