Kjoler med åben ryg

1 produkt
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
Mest populære
Dit valg:Dyb
-60%
John Zack Open Back Lace Maxi Dress Black L (uk14)
John Zack
John Zack Open Back Lace Maxi Dress Black L (uk14)
199,00 kr 499,00 kr
L
Bubbleroom.dk

Elegante kjoler med åben ryg

Når du er i humør til at se stilfuld, elegant og chik ud, er en kjole med åben ryg det helt rigtige valg. Ryggen, med sine fine muskler og linjer, er nemlig en af de smukkeste kropsdele, du kan vise frem. Vælg en dyb rygudskæring, hvor ryggen er helt bar, hvis går efter et nude look, eller vælg en åben ryg i form af en såkaldt 'keyhole', hvor du får et kig til ryggen uden at være helt bar, hvis looket skal være mere tillukket. 

Til forskel fra kavalergangen, som nemt kan blive en anelse fræk og vovet, hvis en kjole er meget nedringet, er en kjole med dyb ryg en mere sofistikeret og elegant måde at vise lidt bar hud på. Tag bare et kig på den røde løber ved nogle af de store award shows; her viser de kendte mode-, musik- og filmikoner, at gallakjolen med åben ryg aldrig går af mode.

Kvinder i kjoler med åben ryg

Fra fin galla til afslappet hverdag

Kjoler med åben ryg findes i et væld af forskellige snit, designs og stilretninger. Dette kjolesnit er både populært i gallastil, hvor kjolerne ofte er lange og i skinnende og glitrende materialer såsom guld, sølv, blonder eller med glimmer.

En kjole med åben ryg findes dog også i mere afdæmpede udgaver, som for eksempel korte cocktailkjoler eller som mere afslappede sommerkjoler, der også kan bruges til hverdag. Er vejret ikke helt til at have ryggen bar, kan en kjole med dyb rygudskæring med fordel styles med en stram T-shirt eller blondebluse indenunder. Alternativt kan du vælge en kjole med lange ærmer - så er et lille kig til ryggen måske alligevel overkommeligt. 

Undgå synlige BH-stropper

Der er ikke noget værre end BH-stropper, der titter frem og forstyrrer det rene udtryk, når man har valgt en kjole med bar ryg. Kjoler med dyb ryg findes både med stropper, der mødes eller bindes bag nakken, eller i stropløse udgaver.

Til kjolen med stropper kan du med fordel vælge en BH, hvor stropperne ligeledes mødes bag nakken. Til den stropløse kjoleudgave er en stropløs BH ideel. Er kjolens rygudskæring meget dyb, kan du også vælge en af de smarte selvsiddende BH’er, der ikke lukkes bag ryggen. Denne BH sidder dog bedst på bryster, der har lidt fylde. Har du små bryster, og mod på det, kan du også sagtens helt undlade BH’en. Find den variant, der passer bedst til din krop, blandt vores store udvalg af dameundertøj.

Er du en Hepburn eller Monroe?

En kjole med dyb ryg kan styles på et væld af forskellige måder. Skal du til en rigtig fin fest, så gå efter en gulvlang kjole. Gør som skuespillerinden og stilikonet Audrey Hepburn i filmklassikeren Breakfast at Tiffany’s, og vælg en lang kjole med bar ryg i klassisk sort, der passer til alt. Kombinér den sorte kjole med en perlehalskæde og en rød læbestift og bliv ligeså uimodståeligt stilfuld som Audrey. Find inspiration til dette look i vores store udvalg af sorte kjoler.

Er du til et mere frækt og legende udtryk, kan du lade dig inspirere af et andet stort stilikon: Marilyn Monroe. Skuespillerinden gjorde nemlig den hvide kjole med bar ryg til et ikonisk look, da hun lod sig fotografere på en luftskakt, der fik kjolens skørter til at flyve frækt i vejret. En hvid kjole med dyb rygudskæring kan både bruges til en tur på standen eller en aften på dansegulvet med veninderne. Kun fantasien sætter grænser.

Stort udvalg af kjoler med åben ryg

Vi har samlet et stort udvalg af kjoler med åben ryg fra de største danske og udenlandske brands. I din søgen efter den perfekte kjole med rygudskæring kan du eksempelvis gå på jagt i vores samling af ONLY kjoler eller kjoler fra Ichi.

Hvad enten du har lyst til at være stilfuld som Hepburn eller vovet som Monroe, kan du finde inspiration til et væld af forskellige looks med åben ryg her på siden. Så begynd bare jagten på den kjole, der får dig til at føle dig smuk og godt tilpas. God shoppelyst.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater