Silkekjoler

2 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Silke
Selected Silke - Midikjole Kvinder Sort
Selected
Selected Silke - Midikjole Kvinder Sort
1.399,95 kr
34 / 36
Selected.com
Pbo Kjole, Lumila, Sand Flower
PBO
Pbo Kjole, Lumila, Sand Flower
1.795,50 kr
38
Superlove.dk

Den elegante silkekjole

Silke har alle dage været et elegant og luksuriøst materiale, der oser af luksus. Man mener, at det første silke blev skabt i Kina allerede 6000 f.v.t. En silkekjole er noget, enhver stilfuld kvinde bør have i sin garderobe. Kjoler i silke går nemlig aldrig af mode og grundet stoffets fine og stærke kvalitet, holder silkekjoler sig også pæne sæson efter sæson.

De fleste af os skal et par gange om året til fester såsom bryllupper, runde fødselsdage og andre fester, der kræver, at man lige dresser lidt ekstra op. En lang silkekjole er et glimrende bud på den ideelle kjole til den type anledninger. Lange silkekjoler er ikke kun mondæne, men også yderst behagelige og åndbare at have på - perfekt til de lange fester, der varer ved til langt ud på natten.

Nøjagtig som med alle andre typer af kjoler findes silkekjoler også i et væld af forskellige farvenuancer. En grøn eller blå kjole står fantastisk til solbrun hud til et sommerbryllup, mens en sort eller rød silkekjole måske egner sig bedre til mere vinterlige fester, hvor anledningen ikke er et bryllup. Bryllupstraditionerne foreskriver nemlig, at kvindelige gæster ikke må iføre sig rødt eller sort.

Kvinder iklædt silkekjoler i forskellige farverSådan vasker du silke

Silke er et delikat materiale, og for at det holder sig pænt, kræver det korrekt pleje og vask. Start med at læse vaskeanvisningen på din silkekjole - hvis der utrykkeligt står ”Dry clean only”, må den under ingen omstændigheder komme i vaskemaskinen.

Ønsker du ikke at ofre penge på en professionel rens, kan du prøve at vaske silkekjolen forsigtigt i hånden. Stærkt farvet silke som eksempelvis rød kan være risikabelt at vaske, da farven kan løbe ud. Start derfor med at gøre et lille stykke silke vådt med en klud, og se, om farven løber fra silken. Løber farven ikke, kan du lægge din silkekjole i blød i lunket vand med et par dråber særlig silkesæbe. Herefter skyller du forsigtig med lunket vand, til sæben er ude af stoffet. Rul til sidst kjolen ind i et kraftigt håndklæde, tryk vandet ud og lad så kjolen lufttørre.

Enkelte vaskemaskiner har også et specifikt silkeprogram. Vask aldrig over 30 grader, brug lave omdrejninger og kom aldrig silkekjolen i tørretumbleren. Silke tåler strygning ved høj varme, gerne med et dampstrygejern. Fugtigt silke er lettere at stryge, da folderne på den måde er nemmere at glatte ud.

Find silkebløde styles hos Katoni

Her hos Katoni har vi samlet et stort udvalgt af elegante kjoler - også i silke. Lad dig blandt andet friste af de mange smukke kjolekreationer fra Stine Goya. Designeren bag brandet Stine Grethe Jensen er tidligere model, og var indtil 2006, hvor hun grundlagde sit fashion brand, moderedaktør på magasinet Cover. Stine Goya er et af de danske brands, der bruger silke rigtig meget i deres kollektioner – i alt fra kjoler til bukser og bluser.

Nok er silke et relativt dyrt materiale, men heldigvis er der lige nu masser af silke items på udsalg lige her på sitet. Find items som cool kimonoer og inspirerende kjoler i silke fra både danske og internationale designere og i et bredt spænd af forskellige prisklasser. De bliver med garanti dine foretrukne garderobeklassikere.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater