Kjoler

5 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Student
D2. Broderie Anglaise Dress Gant White
GANT
D2. Broderie Anglaise Dress Gant White
630,00 kr
 
Booztlet.com
Orika Maxi Tee Dress Residus White
RESIDUS
Orika Maxi Tee Dress Residus White
293,65 kr
 
Booztlet.com
Fiona Shirt Dress Twist & Tango White
Twist & Tango
Fiona Shirt Dress Twist & Tango White
431,92 kr
 
Booztlet.com
Cucasandra Shirt Dress Culture White
Culture
Cucasandra Shirt Dress Culture White
299,25 kr
 
Booztlet.com
Eloise Hofmann Copenhagen White
Hofmann Copenhagen
Eloise Hofmann Copenhagen White
664,67 kr
 
Booztlet.com

Strål hele dagen i en smuk studenterkjole

Bliver du student i 2024? Så kan du godt glæde dig. For denne sommer bliver sandsynligvis en af de allermest festlige perioder i dit liv. Når du og resten af klassen skal fejre den store dag, er det vigtigt, at du vælger en studenterkjole, som du føler dig godt tilpas i. For du skal stråle hele dagen – og måske endda natten med.

En studenterkjole er traditionelt hvid, hvilket kan være forbundet med det faktum, at studenterritualet - i lighed med konfirmationen - er et overgangsritual, hvor man træder ind i en helt ny fase i livet.

Hvide studenterkjoler med og uden blonder.

Der er selvfølgelig ingen, der siger, at du ikke kan vælge en studenterkjole i en anden flot farve. Da vejret ofte er godt på denne årstid, kan det dog være en fordel med en kjole i en lys nuance eller i luftige materialer, så du ikke får det for varmt i solen.

Blondekjoler er også perfekte som studenterkjoler. De er super feminine, og blondernes popularitet har gjort, er der er rigeligt at vælge imellem - også hvis du kun vil se de hvide designs. I vores sortiment finder du både stilrene kjoler med enkle blondedetaljer på skuldrene, med blondebånd i livet eller som kant på skørtet. Du finder også kjoler med blonder fra top til tå.

Vis, hvem du er

Det er vigtigt, at du vælger din studenterkjole med omhu. Først og fremmest skal du vælge en kjole, som passer til din smag og din personlighed, så du er sikker på at udstråle selvtillid og velbehag. Efterfølgende er det en god idé at tænke lidt praktisk. Skal du have kjolen på til sidste eksamen, eller skal den bruges på lastbilturen? Eksamenskjolen kan godt være lidt finere, mens kjolen til studenterkørslen hverken skal sidde for stramt eller være for kort, så du hele tiden skal rette på den og holde ved den, når du skal op og ned ad vognen.

Du kan også bryde lidt med traditionen og hoppe i et par fine blondeshorts på lastbilturen. De er super feminine og sørger for, at du ikke skal bekymre dig om, om man kan kigge op under kjolen.

Du kan med fordel kigge vores udsalgsside igennem, hvor du finder masser af billige studenterkjoler, så der kan blive råd til nogle forskellige. På den måde kan du både få en fin og sart kjole til eksamen og en mere praktisk til studenterkørslen eller nattefesterne. God shoppelyst og god studentertid!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater