Custommade toppe

4 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Custommade
Olive Bluse Ærmeløs Beige Custommade
Custommade
Olive Bluse Ærmeløs Beige Custommade
599,00 kr
L / XL
Boozt.com
Barry Bluse Ærmeløs Hvid Custommade
Custommade
Barry Bluse Ærmeløs Hvid Custommade
839,00 kr
XS / S / M / L / XL
Boozt.com
Natalia Crop Tops Short-sleeved Crop Tops Grå Custommade
Custommade
Natalia Crop Tops Short-sleeved Crop Tops Grå Custommade
899,00 kr
S / M
Boozt.com
Dinnie Bluse Ærmeløs Beige Custommade
Custommade
Dinnie Bluse Ærmeløs Beige Custommade
844,00 kr
S / L / XL
Boozt.com

Custommade logo og toppe i forskellige farver

Custommade toppe til den kvalitetsbevidste kvinde

Custommade er et dansk modemærke, der blev stiftet i 2002 af Christian Dam. Som navnet antyder, er alle designs unikke, tidløse og gennemførte ned til mindste detalje. Med andre ord, så tæt på skræddersyet som muligt.

Netop dét er hovedvisionen for chefdesigneren bag brandet, Anne Rasmussen. Hun ønsker at skabe tøj til den moderne kvinde, som sidder perfekt, er af høj kvalitet og som kan bruges igen og igen. Custommade er udpræget skandinavisk og sofistikeret i sin stil, og det henvender sig i høj grad til den elegante og moderigtige kvinde.

Custommade har de seneste år i særdeleshed opnået anerkendelse for deres mange smukke toppe og overdele. En Custommade top er altid holdt i et feminint look, et anvendeligt design og produceret i et materiale af høj kvalitet. Deres yderst populære Custommade Elvira top med den fine blondekant og tynde feminine stropper er et glimrende eksempel herpå.

Find skønne Custommade items hos Katoni

Hos Katoni er vi også ret vilde med Custommade. Derfor har vi samlet et stort udvalg af både toppe fra deres seneste kollektioner. Lad dig inspirere af de mange skønne designs, der kan passe ind i enhver garderobe. En Custommade top kan grundet det tidløse og klassiske design bruges igen og igen og tilmed til mange forskellige anledninger.

Brug den med en nederdel og stilletter til fest. Sæt en langærmet højhalset bluse under toppen for at opnå et mere sofistikeret look. Eller brug din Custommade top under en blazer med jeans og støvletter til, og du har et fuldendt sæt til en dag på kontoret.

Det samme gør sig gældende med de mange fine kjoler fra Custommade. Tag et par stilletter på, og du er klar til fest. Eller sæt kjolen sammen med dine yndlingssneakers, og tag til søndagsbrunch med veninderne. Kun fantasien sætter grænser, men mest af alt handler det om at finde sin egen personlige stil, en stil der lader dig udstråle selvsikkerhed. Og det er kun muligt at udstråle, hvis du føler dig godt tilpas i det outfit, du har på.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater