Hårbånd

3 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Na-kd Accessories Pakke Med 10 Hårbånd - Beige
NA-KD Accessories
Na-kd Accessories Pakke Med 10 Hårbånd - Beige
17,97 kr
One Size
na-kd.com
Hårelastikker - Twirl
Evena
Hårelastikker - Twirl
59,00 kr
 
Evena.dk
Nike Hårbånd, 3 Pak Unisex Løbeudstyr Multifarvet Onesize
Nike
Nike Hårbånd, 3 Pak Unisex Løbeudstyr Multifarvet Onesize
149,95 kr
 
Intersport.dk

Hårbånd til ethvert formål

Hårbånd har alle dage været populære hos kvinder – og mænd – med længere hår. De er nemlig både fine og funktionelle, og netop derfor er de konstant en del af modekulturen. For eksempel er hårbånd til sport nærmest uundværlige, hvis man har bare lidt længere hår, og det er netop her, vi ofte ser hårbånd til mænd også. Kendte brands som Nike har lavet en masse, som er blevet yderst populære, og dem ser vi gang på gang til forskellige sportsbegivenheder såsom fodbold og tennis.

Hårbåndene er dog langtfra forbeholdt sportsverdenen, og du kan også sagtens aktivt bruge dem som en del af dit outfit. Der findes tonsvis af hårbånd til kvinder i alverdens afskygninger, så der skal helt sikkert også nok være noget for dig.

Forskellige typer hårbånd til kvinderGår du eksempelvis efter et boheme-inspireret udtryk, kan du med fordel toppe det med et flettet, strikket eller hæklet hårbånd – eller måske et med fjer eller et i velour. Også hårbåndene fra det populære mærke Missoni er geniale til netop dette look. Så hvad venter du på? Afsted til musikfestivalen eller gadefesten!

Går du efter et mere 'street' look, kan du eksempelvis bruge en bandana som hårbånd eller under en cap. På den måde holder du ikke kun på frisuren, men du tilføjer  også et urbant touch til din stil. Bliver dette look en tand for hiphop, kan du altidd gå den sikre vej med et simpelt, men lækkert sort eller rødt hårbånd.

Find dit nye hårbånd her

Her hos Katoni er vi svært begejstrede for hårbånd i alle afskygninger. De er geniale, fordi de både kan bruges til at sætte prikken over i’et på ens outfit, og samtidig er de virkelig praktiske i forhold til at holde styr på lokkerne. Derfor kan du også finde en masse forskellige her på siden.

Måske er du på udkig efter et med glitter eller blomster? Eller måske et, der kan bruges som turban? Du kan finde en smal, simpel model eller et bredt hårbånd, og du kan finde både med og uden elastik. Der er med andre ord lidt for enhver smag.

Derudover kan du finde tonsvis af scrunchies og hårspænder, og der er også rig mulighed for selv at kreere et DIY hårbånd med et simpelt et af slagsen her fra siden som udgangspunkt. Lad de kreative energier flyde, og pynt din frisure med smarte hår accessories efter din smag. Så er de dårlige hårdage med garanti fortid!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater