Pandebånd

4 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Dame Pandebånd (art Green)
Deerhunter
Dame Pandebånd (art Green)
149,00 kr
One Size
Friluft.dk
Endurance Warrington Pandebånd -
Endurance
Endurance Warrington Pandebånd -
89,00 kr
 
Billigsport24.dk
Jersey Headband 2-pack
Stronger Label
Jersey Headband 2-pack
149,00 kr
One Size
Stronger
Thermal Warm Headband
Stronger Label
Thermal Warm Headband
149,00 kr
One Size
Stronger

Vinterens fine pandebånd

Pandebånd er et rigtig godt alternativ til huerne. Når vinterkulden melder sin ankomst, gælder det om at have beklædningen klar. På med handsker, halstørklæde og noget på hovedet, så hverken pande eller ører får forfrysninger. Selvom pandebåndet i sin tid var beregnet til at opsuge sved, er det i dag mindst lige så brugt som beskyttelse mod det kolde vejr. Derfor har vi også her på Katoni samlet mange slags pandebånd, der, ligesom huerne, er absolut nødvendige, når den danske vinter for alvor bider sig fast.  

Intet hattehår med pandebånd

For den forfængelige pige er et pandebånd det perfekte valg. Kender vi ikke allesammen dét at møde ind på jobbet eller studiet, på en kold vinterdag, hive hatten af hovedet og med et have stort, uglet og statisk hår? Det er på ingen måder fedt - slet ikke, når det første, der venter en, er stødet idet man tager fat i dørhåndtaget ud til toilettet fordi man gerne vil rette lidt op på fugleredden øverst på hovedet. 

Særligt to typer af pandebånd er populære. Et strikket pandebånd er god til hverdagen, når du skal ud i vintervejret. Du kan vælge en model, der matcher dit halstørklæde eller også kan du helt bevidst vælge en i kontrastfarve - det skaber lidt opmærksomhed på en grå dag. Husk dog at tjekke vejret, for et strikket pandebånd holder altså ikke håret tørt, hvis det nu sner, så er huen altså at foretrække. Hattehår er bedre end klasket, vådt hår. 

Det kan også være, at du gerne vil have fingre i en lidt mere feminin model, og her er pels pandebåndet perfekt. Et mærke som eksempelvis MJM laver nogle rigtige fine af slagsen til en god pris. Og så pepper et pels pandebånd altid din vinterfrakke op og skaber lidt mere eksklusivitet på en kold dag. Er du først faldet for pels varianterne, kan det også være, at ørevarmere fra UGG Australia er noget for dig. Modellen, der ligner høretelefoner, er lidt sjovere og er rigtig god til dig, der rocker hispter-stilen i sommerhalvåret. 

Find pandebånd online

På Katoni finder du både strik- og pels pandebånd, ligesom du helt sikkert også finder ét, der matcher din stil. Pandebåndet behøver ikke nødvendigvis erstatte vinterhuerne, men det er et rigtig fint alternativ på de dage, hvor det ikke står ned i stænger og hvor du gerne vil holde nogenlunde på frisuren, selvom du skal bevæge dig udenfor i kulden.

Du kan til enhver tid benytte dig af sorteringsmulighederne her på siden, så din søgning bliver mere specifik - måske du har krav til farve, pris eller mærke? Det kan også være, at du i stedet er på udkig efter et tørklæde til at binde rundt om håret for at holde styr på det? I så fald vil vi anbefale dig at kigge på vores flotte samling af tørklæder i stedet. God fornøjelse.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater