By Malene Birger mobilcovers

1 produkt
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:By Malene Birger
Pamsy11p Black By Malene Birger
By Malene Birger
Pamsy11p Black By Malene Birger
119,40 kr
 
Booztlet.com

By Malene Birger – en verden af mode og accessories

Danske By Malene Birger er en af dansk modes største ikoner. Siden brandet blev etableret i 2003, har det stormet derudaf og for alvor markeret sig på både den nationale og internationale modescene. Foruden moderigtigt tøj og skønne sko designer By Malene Birger også en lang række af forskellige accessories. Lad dig friste af de smukke tasker, de trendy solbriller og som noget relativt nyt også By Malene Birger covers til iPhones. Her har især modellen "Pamsy" vakt stor begejstring blandt modebevidste forbrugere.

Alt i kollektionerne fra dette sofistikerede brand er indbegrebet af udpræget god skandinavisk stil og høj kvalitet. Det forhandles i førende stormagasiner, egne flagship stores og på udvalgte webshops. Når du shopper By Malene Birger, investerer du i tidløs mode, der holder sæson efter sæson.

Det samme gælder de lækre mobilcovers, som alle er karakteriserede af en blød, men samtidig slidstærk overflade samt et flot mønster. Måske er du til de afdæmpede monogram-agtige prints i mørke farver, som passer til stortset alt? Eller forførende og luksuriøse dyreprints i varme toner? Eller måske endda et grafisk print i en opsigtsækkende farve som gul? Uanset hvad kan du finde et mobilcover, der passer til dig blandt Malene Birgers skønne designs. 

Mobilcovers fra By Malene Birger i forskellige farver og prints

Find det perfekte By Malene Birger cover til din iPhone

For rigtig mange moderne kvinder er vores mobil nærmest blevet vores vigtigste accessory. Vi har den med os over alt og kan faktisk ikke rigtig undvære den. Vores iPhone bliver brugt til alt fra kalender, GPS, betalingsmiddel og kamera. Netop derfor ønsker mange af os også at passe rigtig godt på vores mobil ved at beskytte den med et cover. Men ikke et hvilket som helst cover; det skal gerne være fashionabelt og samtidig af en vis kvalitet.

Heldigvis har Katoni gjort det nemt for dig. Du kan vælge mellem et stort udvalg af smarte By Malene Birger covers, og kollektionerne tæller både items til iPhone 5, iPhone 6 og iPhone 7, så der skal helt sikkkert nok være et By Malener Birger cover for dig. Lad dig inspirere af de mange forskellige farver og mønstre, og find frem til din helt egen personlige favorit. Du kan også udvide din søgning og se hele vores samlede udvalg af mobilcovers, hvis du vil have endnu flere designs at vælge imellem.

Nøjagtig som du ser præsentabel ud med elegant tøj, pæn makeup og en trendy taske, så bør din telefon også fremstå smart og gennemtænkt. Et godt indtryk handler om hele pakken og det samlede image, som man udstråler. En mobil med ridset skærm og et slidt cover ser bare ikke super gennemført ud. Lad i stedet dit fine og velvalgte By Malene Birger cover til din telefon være prikken over i’et i dit outfit.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater