Clutches

7 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Selskabstasker Eastpak Ek0007247c71
Eastpak
Selskabstasker Eastpak Ek0007247c71
420,00 kr
One Size
Spartoo.dk
Selskabstasker Menbur 73601
Menbur
Selskabstasker Menbur 73601
629,00 kr
One Size
Spartoo.dk
Selskabstasker Eastpak Ek68e008
Eastpak
Selskabstasker Eastpak Ek68e008
186,00 kr
One Size
Spartoo.dk
Selskabstasker Guess Rw1619 P4201
Guess
Selskabstasker Guess Rw1619 P4201
556,00 kr
One Size
Spartoo.dk
Selskabstasker Menbur 73599
Menbur
Selskabstasker Menbur 73599
674,00 kr
One Size
Spartoo.dk
-20%
Selskabstasker Love Moschino Clutch
Love Moschino
Selskabstasker Love Moschino Clutch
1.111,00 kr 1.389,00 kr
One Size
Spartoo.dk
Selskabstasker Trussardi 75b00413 9y099999 | Cumino
Trussardi
Selskabstasker Trussardi 75b00413 9y099999 | Cumino
394,00 kr
One Size
Spartoo.dk

Clutches - en uundværlig ledsager til festen 

Dette er den lille, fine taske, som aldrig går af mode - tasken der kan bruges til strøgturen, byturen og til den store familiefest. En lille, men rummelig sag der altid indeholder lige akkurat dét, man har brug for. Ja, det er selvfølgelig clutchen, der her er tale om.

En clutch er skøn, fordi den er stor nok til at kunne indeholde både pung, mobil, nøgler og andre småfornødenheder, men den er samtidig så lille og elegant, at den kan bruges i alle sammenhænge. Her på Katoni er vi i hvert fald fans – ikke mindst fordi den lille taske kommer i så mange forskellige varianter og stilarter, at der altid er mindst én, der passer ind i outfittet og garderoben.

Selvom de fleste clutches er temmelig små, varierer de alligevel meget i størrelse og form, og ofte kan man faktisk have langt mere i dem, end man umiddelbart skulle tro. Desuden kommer de naturligvis i et hav af forskellige designs og udtryk, så hvad end du er til det klassiske og stilrene look, eller du er vild med farver og mønstre, kan du helt sikkert forelske dig i én af vores mange clutches fra skønne brands som ADAX, Markberg og mange flere. 

Clutches i forskellige designs og farverUtallige udtryk og cool kombinationer 

Der er stort set ikke noget outfit her i verden, som denne type taske ikke kan sættes til. Den giver et fint og personligt touch på looket, og du kan bære den på mange forskellige måder som under armen, i hånden eller om håndleddet eller skulderen, hvis der er en rem på.

Vælger du en rå læder clutch med nitter eller andre detaljer og kombinerer den med et par slidte jeans, en enkel T-shirt og en læderjakke, har du et supercool hverdagslook, som du helt sikkert aldrig går galt i byen med. Står du og skal til en af sommerens store fester, kombinerer du en farverig model med din lækre festkjole, og så er outfittet i hus.

Denne lille taske kan altså bruges til hverdag såvel som til fest, og især til sidstnævnte er den et must. Skal du i den lange, fine gallakjole, er en clutch nemlig helt uundværlig, så du undgår at ødelægge det glamourøse look med en stor, rodet taske. Til gallafesten er særligt de ekstravagante modeller i shiny materialer oplagte valg.

Er du ikke så meget til modellen uden rem, som kræver en hånd hele tiden, kan du naturligvis også forelske dig i en clutch med skulderrem, hvorved du får det fine look fra clutchen, men alligevel har begge hænder fri. I mange tilfælde kan remmen tages af, og på den måde har du altså alle mulighederne foran dig.

Find en clutch, der passer til dig 

Her på siden kan du finde et væld af forskellige clutch tasker i forskellige materialer og stilarter. Du kan naturligvis finde en ny, sort clutch i udvalget, og sådan en går aldrig af mode. Er du klar på at prøve noget lidt anderledes, kan du også kaste dig over for eksempel en sølv clutch til de store fester eller en rosa clutch til venindefrokosten eller strøgturen.

Mangler du en ny clutch med rem eller en ny clutch pung til dine vigtigste ejendele, er du altså uden tvivl kommet det rette sted hen. Her på siden kan du nemlig finde et stort udvalg af små, fine tasker, som kan bruges til lidt af hvert. Vi forhandler naturligvis tasker fra alle de største mærker såsom By Malene Birger og Pieces, så der skal nok være noget, der falder i din smag.

Uanset om du er på udkig efter en klassisk, sort eller hvid clutch, eller du skal prøve kræfter med en mønstret én eller måske en grøn, rød eller blå clutch, kan du helt sikkert finde den lige her på Katoni, så tag endelig et kig på vores store sortiment, og forelsk dig i én af vores mange skønne clutches. Du finder desuden en lang række andre tasker, til når clutchen bliver for fin. Se eksempelvis vores udvalg af bæltetasker, der er en håndfri og mindre formel pendant til clutchen. 

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater