Prada solbriller

1 produkt
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Prada
-7%
Solbriller Prada -
Prada
Solbriller Prada -
21.061,00 kr 22.690,00 kr
One Size
Spartoo.dk

Prada solbriller - italiensk elegance til dine øjne

Med et par Prada solbriller får du del i en lang og traditionsrig modehistorie. Prada er nemlig et af de førende high fashion brands i verden, og det blev grundlagt helt tilbage til 1913 af Mario Prada i den italienske modeby Milano. Det var dog først, da barnebarnet Miuccia Prada overtog roret i 1987, at virksomheden udviklede sig til at være et sandt modehus.

Hvad der før var en virksomhed, der udelukkende solgte tasker og rejseudstyr, blev nu også en producent af elegant tøj og accessories. Særligt populære blev Prada solbriller og mærkets håndtasker, der nærmest hver sæson er et musthave for fashionistaer verden over.

Både Prada solbriller til kvinder og Prada solbriller til mænd har været yderst eftertragtede på verdensplan de sidste mange årtier – og tendensen ser ud til at fortsætte. Designet er elegant, boheme og hipt på én og samme tid, hvilket gør det til et udpræget fashion statement.

Bliv sommerklar med nye solbriller

Som oftest er et par gode solbriller en investering, som man lige tænker lidt over, før man investerer. Man finder ud af hvilken type solbrille, man synes er cool, og hvilke modeller og pasforme der klæder ens ansigt. Herefter er det alfa og omega at passe godt på solbrillerne, så de kan holde sig pæne sæson efter sæson. Sørg derfor for, at de bliver pudset i korrekt pudsemiddel og med en klud, der ikke efterlader ridser. Læg dem aldrig med glasset nedad og få dem løbende spændt efter ved en brilleforhandler.

Her hos Katoni er vi vilde med solbriller, da de kan være med til at forme og fuldende et look og give det helt rigtige udtryk. Derfor har vi samlet et stort udvalg fra mange forskellige brands, så der er noget at vælge imellem. Vi har for eksempel masser af styles fra brandet RayBan. Mærket blev stiftet i 1937 af det amerikanske firma Bausch & Lomb og havde i særdeleshed sin storhedstid i 1950’erne og 60’erne, hvor de blev båret af alverdens kendisser som John Lennon og Bob Dylan. De senere år er Rayban atter blevet populære, særligt blandt den yngre generation, som har taget de gamle klassiske, modeller til sig.

I øjeblikket er en stor del af vores solbriller desuden på udsalg, så du kan shoppe løs med god samvittighed. Er du heldig, kan du også finde netop Prada solbriller på tilbud, og ellers er udvalget så stort, at du helt sikkert kan finde et design fra et andet brand, der passer til din stil.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater