Persol solbriller

2 produkter
Filter / SortérHerreUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Persol
-41%
Solbriller Persol Po3082s-1007
Persol
Solbriller Persol Po3082s-1007
801,00 kr 1.360,00 kr
One Size
Spartoo.dk
-41%
Solbriller Persol Po3082s-1004
Persol
Solbriller Persol Po3082s-1004
801,00 kr 1.360,00 kr
One Size
Spartoo.dk

Persol solbriller - stilsikker kvalitet

Persol er et italiensk mærke, der designer luksuriøse solbriller til både mænd og kvinder. Mærket startede tilbage i 1917 og er således et af de ældste solbrillemærker i verden. Oprindeligt designede de solbriller til racerkørere og piloter, men med tiden har det heldigvis udviklet sig til at være tilgængelige for alle, der sætter pris på godt håndværk og solbriller i højeste kvalitet.

På mange måder har Persol været banebrydende i forhold til solbriller, da de har været foregangsmænd i udviklingen af solbriller, der både er komfortable, smukke og praktiske på samme tid. Desuden har de været med til at udvikle nogle af de teknikker, der er blevet en fast del af solbrilleproduktionen i dag, men som naturligvis var banebrydende, da de først kom frem. De har altså i særdeleshed sat deres præg på den verden af solbriller, vi ser i dag.

Ikoniske solbrillemodeller fra Persol

Persol har haft en kæmpe indflydelse på markedet for solbriller, og derfor kan de naturligvis også tage æren for nogle af de mest legendariske modeller overhovedet. For eksempel er de i særdeleshed kendte for deres model Persol 714, som især vandt popularitet efter den amerikanske skuespiller Steve McQueen begyndte at gå med dem.

Han blev ofte spottet med netop denne brille i farven Light Havana og med lyseblå glas, hvilket kun gjorde Persol solbriller endnu mere populære. Denne model er foldbar på midten, hvilket er superpraktisk, og netop dette var den amerikanske legende også begejstret for. Desuden gik hans fascination for motorcykler og racerbiler hånd i hånd med Persols oprindelige formål og idé.

Ud over deres Persol 714-model, som naturligvis har udviklet sig lidt med tiden, har de lavet en særlig model kaldet Steve McQueen, som er præcis den samme brille, som han gik med. Den er lavet for at hylde den amerikanske legende og alt det, han stod for.

Brandet er ligeleds kendte for modellen Persol 649, som blev skabt tilbage i 1957. Den blev oprindeligt designet til sporvognschauffører for at beskytte deres øjne mod den italienske sol, og de er den perfekte kombination af italiensk stil og praktisk kvalitetsdesign. Persol 649 er uden tvivl en af brandets mest kendte modeller, og derfor kommer den naturligvis også i forskellige farvekombinationer, så der er rig mulighed for at få fingrene i den klassiske, italienske brille.

Køb dine nye shades hos Katoni

Er du på udkig efter nye solbriller, skal du helt sikker tage et kig på de italienske Persol solbriller til mænd såvel som kvinder. Du kan både forelske dig i de mest kendte modeller som 649 og 714, og derudover kan du naturligvis finde andre af deres skønne designs, som måske ikke er lige så kendte, men stadig er lige så smukke. Fælles for alle Persol solbriller er, at kvaliteten er i top, og at der aldrig er noget, der er overladt til tilfældighederne.

Deres designs er gennemtænkt ned til mindste detalje, og den italienske stil har sat sit præg på samtlige modeller. Materialerne er nøje udvalgte med fokus på holdbarhed, komfort og funktionalitet, og derfor kan du være sikker på, at du kan få glæde og gavn af dine Persol solbriller i lang tid. Ellers kan du her på siden også finde solbriller fra andre legendariske mærker såsom Polaroid, RayBan, Michael Kors og Prada, som alle ligeledes sætter både design og kvalitet utroligt højt.

Det belgiske brand Komono er også et kig værd - deres sortiment byder på både solbriller og ure i mange lækre designs. Der er altså lidt for enhver smag, og skal du have nye solbriller, kan du roligt lade dig inspirere af det store udvalg her på siden.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater