Banana Moon

2 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Banana Moon
Niwi Espadrille By Banana Moon
Banana Moon
Niwi Espadrille By Banana Moon
292,00 kr
36 / 41
Sarenza.dk
Lairis Espadrille By Banana Moon
Banana Moon
Lairis Espadrille By Banana Moon
365,00 kr
38
Sarenza.dk

Kvinder i badetøj fra Banana Moon

Banana Moon - californisk strandliv kombineret med fransk elegance

Banana Moon er et badetøjsmærke, som siden 1980'erne har lavet flot og feminint beachwear til kvinder. I 1984 mødte Daniel Flachaire, Véronique Flachaire og Bernard Donati designeren Nat Maori for første gang. Med dette møde mødtes også to kulturer: den californiske afslappede sommerkultur og den franske luksuriøse, elegante og stilrene kultur.

Ud af dette møde opstod Banana Moon, som henvender sig til den sommerglade og solelskende kvinde, der vil have badetøj, som både er i god kvalitet og får dig til at skille dig ud som en af de mest moderigtige piger på stranden. Banana Moon er nemlig kendt for at have et enormt udvalg med en bred palet af forskellige farver og mønstre. På den måde appellerer brandet til alverdens kvinder, og der er med garanti også en bikini eller badedragt, som er helt perfekt til dig!

Er du til en retro-lækker badedragt med et sjovt statement trykt på brystet? Eller en printet trekantsbikini? Det kan også være, du foretrækker et helt klassisk look med afdæmpede farver og traditionelle udskæringer? Du finder alt det og meget mere blandt brandets kollektioner. 

Kvalitet ud over det sædvanlige 

Udover at udtrykket på dette brands badetøj er on point, så har de heller ikke undladt at tænke på kvaliteten. Vælger du eksempelvis en bikini fra bananmånen, vil du ikke få en hvilken som helst bikini. Denne bikini vil nemlig tørre dobbelt så hurtigt som andre bikinier, den vil være ti gange mere klorresistent, og dit beachwear vil beskytte dig med en UV beskyttelsesfaktor på 50. Ikke dårligt, vel?

Derudover er badetøjets materialer også valgt ud fra, at det skal sidde behageligt, og man skal kunne bevæge sig og være aktiv, mens man nyder de varme dage på stranden, i baghaven, i sydens sol, eller hvor man nu ellers befinder sig. Hvis du sværger til en aktiv tur på ferien, kan du også tage et kig på badedragterne fra Speedo, der er designet til aktive og svømmeglade kvinder. Så kan sommeren eller ferien bare komme an!

Fuldfør dit beach look med skønne accessories

Banana Moon oser af livsglæde og feriestemning, og ønsker du at gøre det samme, er du kommet til det rette sted. Katoni har masser af farverige items fra Banana Moon, som kan peppe din strandtur eller ferie op. Derudover har vi også samlet et hav af andre lækre swimwear brands, som eksempelvis australske Seafolly, så du kan være helt sikker på at finde items til dit beach look her. Det fuldendte look kræver naturligvis også de helt rette accessories, som du ligeledes finder her på siden.

Til at beskytte fødderne fra det varme sand kan du vælge en lækker badesandal. Husk desuden en solhat, solbriller ogsolcreme, så du også beskytter din hud og øjne mod solens stråler. På den måde får du ikke kun en stilfuld dag på stranden, men også en sikker en af slagsen!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater