BCBGeneration

5 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:BCBGeneration
-49%
Lange Kjoler Bcbgeneration Lonu
BCBGeneration
Lange Kjoler Bcbgeneration Lonu
505,00 kr 1.009,00 kr
US 4 / US 2
Spartoo.dk
-59%
Buksedragter Bcbgeneration Eglantine
BCBGeneration
Buksedragter Bcbgeneration Eglantine
460,00 kr 1.149,00 kr
EU XS / EU M
Spartoo.dk
-49%
Buksedragter Bcbgeneration Charlotte
BCBGeneration
Buksedragter Bcbgeneration Charlotte
580,00 kr 1.159,00 kr
US 10 / US 8
Spartoo.dk
-49%
Korte Kjoler Bcbgeneration Athenais
BCBGeneration
Korte Kjoler Bcbgeneration Athenais
440,00 kr 879,00 kr
US 6 / US 4
Spartoo.dk
-69%
Korte Kjoler Bcbgeneration 617437
BCBGeneration
Korte Kjoler Bcbgeneration 617437
357,00 kr 1.189,00 kr
US 6 / US 8 / US 4 / US 2
Spartoo.dk

Kvinder i tøj og sko fra BCBGeneration

BCBGeneration - feminin og rå

BCBGeneration udspringer af mærket BCBGMAXAZRIA og kom til verden i 2009 under ledelse af Joyce Azria, som er datter af designeren Max Azria. Det har hovedsæde i Los Angeles, men stammer oprindeligt fra Paris. Navnet er inspireret af den franske talemåde ”Bon Chic, Bon Genre”, som oversat betyder noget i retning af ”god stil, god attitude”. Med dette som mantra skaber brandet tøj til unge, modebevidste kvinder, som leder efter mode, der kan udtrykke både den femininitet og den hårdhed, BCBGeneration-pigen besidder.

Hun er fremadbrusende, selvstændig og trives med at være på farten. Tøjet har et islæt af europæisk raffinement og amerikansk coolhed og appellerer derfor til rigtig mange kvinder verden over. Desuden formår mærket at blande tidløshed med tidens trends på en måde, så du altid vil se bragende godt ud, uanset hvilket item du ender med at blive forelsket i!

Velklædt til enhver lejlighed 

Der er BCBGeneration tøj til alle anledninger. En buksedragt er altid lækker, og den kan bruges til alt. Du kan slappe af derhjemme, du kan have den på oppe på kontoret, og du kan give den gas i byen på den mest moderigtige måde med en buksedragt. Eller har du brug for en kjole til sommer? En sommerkjole fra BCBGeneration sammen med et par fine sandaler er et sikkert hit, og det er også et look, du kan bruge uanset hvilken situation, du befinder dig i.

Selvom brandet residerer i det solrige Los Angeles, er det stadig muligt at finde items, som du kan bruge i det mere lunefulde danske vejr. Det drejer sig blandt andet om langærmede skjorter og lette jakker, som er perfekte til de dage, hvor solen er skjult bag skyer.

Hos Katoni har vi samlet en række fede styles fra BCBGeneration, som kan give din garderobe et ungdommeligt pift. Du finder dem i kategorierne badetøj, blazere, bluser, buksedragter, bukser, kjoler, leggings, nederdele og tunikaer. Desuden kan du bruge vores søgefiltre til at søge efter lige præcis det, du leder efter. Skal det være sort? Skal det være på udsalg? Skal det være størrelse medium? Plot det ind i søgefiltret, og find dit næste tøjkøb hos Katoni.

Shop flere amerikanske modebrands:

 

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater