Bench

1 produkt
Filter / SortérHerreUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Bench
-49%
Dynejakker Bench Quota
Bench
Dynejakker Bench Quota
700,00 kr 1.399,00 kr
EU L / EU M
Spartoo.dk

Undergrundens liv og performance

Tøjmærket Bench startede tilbage i 1989 ud som et lille herretøjsmærke med rødder i den urbane BMX- og skaterkultur. I dag har Bench udviklet sig til et internationalt modebrand, der byder på moderne, stilrent og funktionelt livsstilstøj til både mænd, kvinder og børn. Mærket har dog ikke mistet sin rå edge, men har tværtimod opnået anerkendelse som et urban livsstilsbrand, der har fokus på personlig stil, funktionel æstetik og unikke samarbejder.

En lignende udvikling og inspirationskilde finder man hos det svenske brand Odd Molly, der blev inspireret af en skaterpige fra Venice Beach. Derfra gik det stærkt, og i dag appellerer brandet til en bred skare af kvinder. 

Bench bestræber sig på at skabe funktionelt modetøj, der møder alle de tænkelige krav den travle, urbane forbruger sætter til sit outfit 24 timer i døgnet. Mærkets grundsten er liv og performance, og inspirationen til de mange forskellige designs henter designerne især fra ekstremsportskulturen og musikbranchens undergrund. 

Urban og afslappet med en rå kant

Bench tøj er i dag repræsenteret i mere end 34 forskellige lande. Særligt mærkets originale hættetrøje har opnået status som et nærmest ikonisk item, der er kendt og elsket af modebevidste forbrugere verden over. Bench er nemlig eksperter i at designe de absolut lækreste hættetrøjer, og vi kan derfor kun anbefale dig at få fingrene i en eller flere af dem, da de kan bruges til alt fra langsomme søndage på sofaen til hverdagsoutfittet og den årlige festival.

Men brandet kan selvfølgelig meget, meget mere end bare at designe de lækreste unisex hættetrøjer. Til kvinderne finder du alt fra afslappede playsuits og farverige bikinier til bløde jerseykjoler, chopped jeans og rå hverdagsbluser. Til manden med en afslappet stil finder du de absolut fedeste badeshorts, logo t-shirts og overgangsjakker. Bench er det oplagte valg, hvis du er storbytypen, der har en forkærlighed for et urban og afslappet look med et touch af 90’erne og en edgy kant. 

Det bedste udvalg af Bench på Katoni

Elsker du også afslappet, funktionelt og urban tøj til gode priser? Så er Bench uden tvivl et modebrand, der vil falde i din smag. Mærket reflekterer storbylivets på én og samme tid pulserende og afslappede udtryk, og mærkets items giver dig rig mulighed for at tilføje personlighed og et ubesværet touch til din stil. Her på Katoni er vi især vilde med mærkets kombination af det funktionelle og afslappede med det rå og urbane, og derfor har vi håndplukket et lækkert udvalg af mærkets fede items. Vi giver dig desuden muligheden for at navigere mellem det store udvalg ved brug af vores smarte sorteringsfiltre. Det eneste du skal koncentrere dig om er at finde din nye favorit. Rigtig god fornøjelse!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater