Ørskov dækkeservietter

5 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Ørskov
Dækkeserviet Oval I Læder - Elefant - 6 Stk
Ørskov
Dækkeserviet Oval I Læder - Elefant - 6 Stk
780,00 kr
 
Fenomen.dk
Læder Dækkeserviet - Brun Oval - 4 Stk
Ørskov
Læder Dækkeserviet - Brun Oval - 4 Stk
540,00 kr
 
Fenomen.dk
Læder Dækkeserviet Rund - Sort/hvid - 4 Stk
Ørskov
Læder Dækkeserviet Rund - Sort/hvid - 4 Stk
540,00 kr
 
Fenomen.dk
Dækkeserviet Oval I Læder - Cognac - 4 Stk
Ørskov
Dækkeserviet Oval I Læder - Cognac - 4 Stk
540,00 kr
 
Fenomen.dk
Dækkeserviet Oval I Læder Sort - 4 Stk
Ørskov
Dækkeserviet Oval I Læder Sort - 4 Stk
540,00 kr
 
Fenomen.dk

Ørskov dækkeservietter - et stilrent touch til borddækningen

Når bordet skal dækkes – uanset om det er til hverdag eller fest – sætter det prikken over i’et at lægge dekorative dækkeservietter på bordet. Tilmed beskytter de bordet mod pletter, hvilket blot er endnu et plus. Med flotte og funktionelle dækkeservietter fra eksempelvis Ørskov er du således klar til ethvert arrangement - og så behøver du ikke at bekymre dig om hverken rødvins- eller spaghettipletter på spisebordet.

Ørskov dækkeservietter i forskellige farver og materialerEn Ørskov dækkeserviet er ikke bare en dækkeserviet

I udvalget af Ørskov dækkeservietter er der noget for enhver smag, så du kan helt sikkert også finde nogle, der passer helt perfekt ind i netop dit hjem. Dækkeservietterne findes i forskellige materialer, som både kan være praktiske og spille ind i selve stilen på dækkeservietten. Modellerne i vinyl og gummi er super nemme at tørre af og holde rene, men du skal heller ikke være bange for at vælge et design i læder, da dette materiale også er ret nemt at have med at gøre.

Ørskov dækkeservietter kommer desuden i mange forskellige farver – alt lige fra klassisk sort, grå eller hvid til pangfarver som pink og gul. Du kan også finde mønstrede modeller i sortimentet, igen med mulighed for både klassisk og mere spraglet. Mange Ørskov dækkeservietter er rektangulære, men du kan også finde runde modeller fra brandet, så der er masser af muligheder for at skabe din egen stil ved spisebordet ved både at vælge form, farve og materiale. Hvem siger i øvrigt, at alle dækkeservietterne skal være ens? Alt efter temperament og anledning kan det skabe et godt spil at blande farver eller mønstre.

Find nye items til spisebordet her 

Med en fin Ørskov dækkeserviet på bordet er du dækket godt ind mod uheld under middagen, samtidig med at den er yderst dekorativ at se på. Her på siden kan du finde et væld af forskellige modeller i alverdens forskellige farver og materialer.

Du kan naturligvis både finde de nyeste designs i sortimentet fra Ørskov, men du kan også finde dækkeservietter fra andre mærker – eksempelvis Lind DNA, som også er kommet med nogle solide bud på fine dækkeservietter til dit hjem. Du kan med fordel anvende søgefilteret og finde mange fine sager på tilbud i vores store udsalg. 

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater