Lyngby vaser

1 produkt
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Lyngby
Lyngby Vase Glas Klar 15 Cm
Lyngby Porcelæn
Lyngby Vase Glas Klar 15 Cm
400,00 kr
 
Scandinaviandesigncenter.dk

Den ikoniske Lyngby vase

Den efterhånden ikoniske Lyngby vase så første gang dagens lys i 1930’erne. Vasen har fået sit navn, fordi den oprindeligt blev produceret i Lyngby på Porcelænsfabrikken Danmark af Hilfling Design. Den originale Lyngby vase er hvid, riflet og måler ca. 20 cm. Med tiden er kollektionen vokset gevaldigt og tæller i dag både vaser i glas og i porcelæn.

Vaserne kommer i flere forskellige farver blandt andet blå, sort, grøn og med blomstermotiv. Kollektionen er desuden blevet udvidet med flere størrelser, så vasen nu findes i 12 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm og 38 cm. Mange vælger derfor at købe flere af vaserne i sæt, så de kan bruges som pynt over alt i hjemmet.

Lyngby vaser i forskellige farverEr du vild med den oprindelige, hvide lyngby vase, men vil du samtidig gerne have lidt mere liv, kan du vælge en af de hvide lyngby vaser med for eksempel sølvkant eller løbende glasur i toppen. På den måde beholder du den dæmpede, hvide farve, der får det riflede mønster til at træde frem, men har samtidig lidt ekstra spræl med en fin og rolig detalje øverst på vasen.

Lige nu kan du få fingre i billige Lyngby vaser lige her på sitet ved at bruge søgefunktionen 'Udsalg'. Vi har selvfølgelig mere end blot Lyngby vaser på tilbud, så brug gerne søgefunktionen til at lede efter netop det, du står og mangler.

Smukke danske vaser

Ud over de klassiske Lyngby vaser har vi også samlet interiør fra en lang række andre danske designere. Lad dig eksempelvis friste af de flotte vaser fra danske Holmegaard. Holmegaard Glasværks historie kan dateres helt tilbage til 1823. Til en start blev der udelukkende produceret grønne glasflasker, men sidenhen fulgte både vandglas og de yderst populære vaser, som stadig sælges i stor stil over hele landet.

En anden dansk stolthed er Kähler - en keramikvirksomhed grundlagt i Næstved i 1839 af Joachim Chr. Herman Kähler. For få år siden oplevede brandet en sand genopstandelse, da Kähler vaser, særligt de stribede, pludselig blev et musthave i de fleste danske hjem. Du kan også se vores samlede udvalg af vaser, hvis du ikke har et favoritbrand.

Uanset om du er til dansk design som Lyngby eller internationale brands, finder du det her hos Katoni. Vi har et stort og nøje udvalgt sortiment af pyntegenstande til hjemmet. I den moderne, skandinaviske indretningsstil bruger mange vaser til meget andet end blot at opbevare friske blomster i. Køb eksempelvis Lyngby vaser i sæt af store og små størrelser og lad dem pynte på en hylde, på sofabordet eller i vindueskarmen.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater