Springforme

8 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Pro Springform Pan Heirol Black
HEIROL
Pro Springform Pan Heirol Black
168,35 kr
 
Booztlet.com
Springform Champagne Heirol Beige
HEIROL
Springform Champagne Heirol Beige
194,35 kr
 
Booztlet.com
Springform Champagne Heirol Beige
HEIROL
Springform Champagne Heirol Beige
226,85 kr
 
Booztlet.com
-51%
Springform Hjerte Sølvtop 20 Cm Sølvgrå Rustfrit Stål
Patisse
Springform Hjerte Sølvtop 20 Cm Sølvgrå Rustfrit Stål
84,18 kr 175,00 kr
 
Kitchentime.dk
-18%
Springform 26 Cm
HEIROL
Springform 26 Cm
116,05 kr 143,00 kr
 
Kitchentime.dk
-12%
Springform Champagnefarvet 24 Cm
HEIROL
Springform Champagnefarvet 24 Cm
150,59 kr 173,00 kr
 
Kitchentime.dk
Springform 20 Cm Grå/creme
Blomsterbergs
Springform 20 Cm Grå/creme
131,00 kr
 
Kitchentime.dk
-4%
Rektangulær Springform Med Ekstra Bred Bund 24x24 Cm
HEIROL
Rektangulær Springform Med Ekstra Bred Bund 24x24 Cm
159,21 kr 166,00 kr
 
Kitchentime.dk

Springforme til alle kager

En springform bygges af to dele: en udtagelig bund og en ring, som udgør formens kant. På ringen sidder en lukkemekanisme, så den kan sættes fast om bunden, når kagen bages, og fjernes igen, når kagen tages ud af ovnen.

Springforme findes i mange forskellige størrelser, så der både kan bages til små og store forsamlinger samt til kager i flere lag, som bliver mindre og mindre mod toppen. I vores udvalg finder du blandt andet en lille springform på 16 cm, en stor på 30 cm og alt herimellem. De klassiske størrelser er omkring 22 cm, men de findes i mange flere mål – eksempelvis også 18 cm, 20 cm og 24 cm.

En del brands producerer desuden springforme i sæt, så du får to eller tre springforme i forskellige størrelser, så du kan variere diameteren på dine kager - enten efter antal kuverter, eller hvis du skal bygge en kage i etager.

Runde springforme i forskellige størrelser, blandt andet fra Mette Blomsterberg.

De fleste kender de runde springforme, men efterhånden som bagning fylder mere og mere i samfundet, kommer der også nytænkte springforme på markedet. Derfor kan du nu også finde eksempelvis hjerteformede og firkantede springforme, så du har endnu flere muligheder for nemt at tage dine kager til nye højder og give dem et udtryk, der skiller sig ud.

Uanset om du bager i en rundt eller firkantet springform, er det altid en god idé at lægge bagepapir i bunden af formen, så du er helt sikker på, at dejen ikke løber ud i ovnen. 

Skal du have kagen med på job, er det en fordel med en springform med låg, så du ikke skal kæmpe med sølvpapir, vita wrap eller anden besværlig indpakning. Bag blot din kage i springformen og sæt låget på, når kagen er afkølet. Så er den lige til at tage med og servere for kollegaerne næste dag.

Vælg den rigtige springform

Selvom en springform som udgangspunkt virker som en basisting i bageskabet, findes der efterhånden mange forskellige designs. Det kan være svært at vide, hvad der er noget værd, og hvad man skal gå udenom. Fælles for alle springforme på vores side er, at de er af høj kvalitet, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt ringen er skæv eller lukkemekanismen går i stykker efter få gange. Du kan vælge at scrolle dig gennem det samlede udvalg af springforme, eller søge på et specifikt brand, hvis du har en favorit. 

Nogle af vores mest solgte springforme er fra Blomsterbergs, som den velkendte og smilende konditor Mette Blomsterberg står bag. I hendes sortiment finder du alt hvad hjertet begærer, når det kommer til bagning, og du er garanteret funktionelle produkter i god kvalitet.

Masser af muligheder hos Katoni

Mens springforme er perfekte til kager, er vores elegante og fine tærteforme oplagte, hvis du skal imponere gæsterne, enten med en tærte til maden eller en lækker frugttærte til dessert. Find en form i et fint design, så du kan servere tærten direkte heri, uden at skulle bekymre dig om, at formen trækker udseendet ned.

Skal dine kager være lidt mere eksklusive, kan du tage et kig på vores kageforme, som gør det nemt at bage kager i alverdens forskellige udtryk. Find eksempelvis en sommerfugl til børnefødselsdagen eller en talform til den runde fødselsdag.

Selvom springforme kan holde i mange år og kan klare bunkevis af lagkagebunde, er det altid dejligt at gøre et god køb. Du finder derfor masser af billige springforme på vores side med tilbud, som du finder ved at trykke på udsalgsknappen i toppen af siden.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater