Espressomaskiner

7 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Espressomaskine 28250-56 Retro Espresso Maker
Russell Hobbs
Espressomaskine 28250-56 Retro Espresso Maker
1.799,00 kr
 
Homeroom.dk
Espressomaskine Distinctions Espresso Machine 26452-56
Russell Hobbs
Espressomaskine Distinctions Espresso Machine 26452-56
2.995,00 kr
 
Homeroom.dk
Espressomaskine Ka5995 Plus
Severin
Espressomaskine Ka5995 Plus
1.995,00 kr
 
Homeroom.dk
Multi Capsule Coffee Machine Steel 4-in-1
Princess
Multi Capsule Coffee Machine Steel 4-in-1
1.399,00 kr
 
Homeroom.dk
Caffeo Espressomaskine Sort
Melitta
Caffeo Espressomaskine Sort
6.999,00 kr
 
Homeroom.dk
Espressomaskine Distinctions Espresso Machine 26450-56
Russell Hobbs
Espressomaskine Distinctions Espresso Machine 26450-56
2.995,00 kr
 
Homeroom.dk
Espressomaskine Med Mælkeskumning
Princess
Espressomaskine Med Mælkeskumning
1.299,00 kr
 
Homeroom.dk

Espressomaskiner til alle kaffeelskere

En god kop filterkaffe er altid lækkert, men intet slår en ægte espresso. Har man først smagt en sydeuropæisk espresso, cappuccino eller caffe latte, kan man let blive afhængig. Med en af de mange forskellige espressomaskiner vi har samlet hos Katoni, kan du opleve den ægte sydeuropæiske espressosmag hver dag i dit eget hjem.

Espressomaskiner fra blandt andet Smeg og KitchenAid i sort, sølv, rød og hvid.

I vores store udvalg finder du alt fra semiautomatiske espressomaskiner, som giver dig mulighed for at eksperimentere og lege barista, til fuldautomatiske espressomaskiner som klarer alt arbejdet for dig. Du finder også espressomaskiner med kværn og mælkeskummer og et stort udvalg af flotte espressokopper.

Du kan naturligvis også hoppe over i vores udvalg af filterkaffemaskiner, hvis du foretrækker denne kaffesmag eller bare gerne vil holde alle muligheder åbne, før du beslutter dig.

Hvordan nyder du din espresso?

Espressomaskiner findes i et væld af designs med mange forskellige funktioner og med forskellige grader af automatik. Er du typen, der bare gerne vil have en god kop kaffe uden for meget bøvl, er en fuldautomatisk kaffemaskine det helt rigtige valg.

Er du vild med at kæle for din kaffe, og elsker du selv at kværne kaffebønnerne, stampe kaffen og justere gennemløbstiden, så espressoen får den helt rigtige crema, er en automatisk eller semiautomatisk espressomaskine lige noget for dig.

Alt efter hvilken type og model du vælger, er der forskel på størrelsen, så det er også værd at tjekke specifikationerne for den enkelte maskine, før du køber, så du er sikker på, at den ikke overtager hele dit køkkenbord.

Bliv mester i latte art

Du kan også vælge det bedste fra begge verdener. Den automatiske manuelle espressomaskine fra brandet Sage automatiserer nemlig de to sværeste dele ved manuel espressobrygning – stampning og mælkeskumning – men giver dig mulighed for selv at blande kaffen, så du kan øve dig i at lave smukke mønstre i skummet.

Den bedste smag fås ved at benytte nykværnede bønner, og derfor er det en klar fordel at vælge en espressomaskine med kværn. Er du vild med cappuccino og caffe latte, så gå efter en espressomaskine med mælkeskummer, og imponer dine venner, familie eller din kæreste med flot latte art.

Espressomaskiner på tilbud

Når det kommer til kaffemaskiner, skal man aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Alle maskinerne her på siden er nøje udvalgt efter kvalitet, holdbarhed og design, og heldigvis behøver kvalitet ikke altid være dyrt.

Leder du efter en billig espressomaskine, kan du nemlig med kigge i vores store samling af espressomaskiner på tilbud. Klik blot på søgefilteret udsalg for at få dem frem. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at finde den espressomaskine, der kan opfylde dine kaffedrømme.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater